Zeer correct! Aanrader!

Gebruiksvriendelijke site - Vlotte bestelling - Snelle levering

Prima product en snelle verzending

Ik zocht een drukspuit en kwam uit bij Wolfswinkel omdat zij een goede aanbieding van Gardena hadden. Bij de bestelling stond dat de verzending door drukte wat langer kon duren maar dat viel reuze mee! Ik ben blij met mijn drukspuit, had ik veel eerder moeten aanschaffen.

Uitstekende service

Ik had een vraag. En werdt direct zeer goed geholpen. Ik raad aan om hier te shoppen!

Prima communicatie. Snel geleverd in lastige tijden.

Op zoek naar een Gardena smart besproeingscomputer kwam ik, na prijsvergelijking op de site van wolfswinkel. Mooie, heldere site met een goede zoekfunctie. De bestelprocedure was simpel. Dinsdag besteld, donderdag ontvangen. Echt bijzonder snel in deze lastige tijd.

Perfect !!

Super snel en correcte levering, voor herhaling vatbaar !

Goede materiaal. En giede kwaliteit .zeer te vreden.

Voortreffelijk.

Snel, goed verpakt en stipt op tijd.

Snel besteld, snel geleverd!

Mijn vraag was via de klantenservice snel en duidelijk beantwoord.

Snelle correcte levering.

Ik ben zeer tevreden met de snelle levering van mijn bestelling.

Goed spul.

Bestelling moest uit Duitsland komen, dat duurde iets langer. Heb zelf gebeld om te informeren en werd toen uiterst vriendelijk en correct geïnformeerd. Daarna arriveerden de goederen net iets sneller dan verwacht dus dat was fijn. Tevreden!

Veel keuze aan onderdelen.

Ondanks de crisis, toch snel geregeld.

Snel en juist

Echte aanrader Besteld en zonder problemen volgende dag in huis Een winkel waar je als bosbouwbedrijf op kunt rekenen!!!!!!!!!!

past mooi werkt goed

Zeer tevreden over snelle levering en de verkoopprijs van de Gardena slanghaspel in grijze uitvoering. Ondanks de mail dat er mogelijk levertijdvertragingen konden ontstaan bij Gardena, is deze gewoon normaal geleverd ook al had ik geen haast om het artikel snel te ontvangen.

Ook deze kleine bestelling snel en makkelijk geleverd voor zeer schappelijke verzendkosten.

In één woord: prima!

Prima after sales

Er werd een verkeerd product geleverd na één telefoontje werd de volgende dag het juiste product geleverd prima after sales.

Meedenkend, goede prijs kwaliteit

Fijne mensen, die meedenken en zeer goed coomunicatief zijn

Kort en krachtig: Grote Klasse !!

Via Husqvarna, door verwezen naar Wolfswinkel. Ik zocht onderdelen voor een Husqvarna kettingzaag type 154 uit 1985. Die +/- 20 jaar had stil gestaan. Mijn eerste vraag was zijn hier nog wel onderdelen voor? Het antwoord was ja. Ik kreeg gelijk een onderdelen catalogus via de mail toe gestuurd, waarop ik rustig alle benodigdheden kon opzoeken. De lijst was klaar, gebeld en alles doorgegeven. Ik werd even later terug gebeld dat alles nog voorradig was, ik werd verzocht als de rekening bij mij in de mailbox was het bedrag over te maken. Zo geschiedde. Ik had nog een technische vraag, geen probleem, werd gelijk doorverbonden met de werkplaats, en keurig voorzien van info. Binnen 4 dagen alles binnen. Gemonteerd, en resultaat is : lopen als een Nieuwe, ondanks de leeftijd. Mijn eerste contact met deze firma is voor mij een feest, om op zo’n prettige en snelle manier geholpen te worden. Nogmaals Grote Klasse

Handig stuk gereedschap in de tuin

Snelle levering zelfs in Coronatijden De chauffeur verstond wel geen Nederlands en geen Engels

Zondagavond besteld. Vanwege de drukte maandagavond 22:00 uur geleverd ipv dinsdag. Prima geregeld. Goede prijs ook.

Alles prima in orde.

Levertijd helaas wat langer door corona

Gardena oplader besteld voor een prima prijs en perfecte aflevering.

Gardena oplader besteld voor een gras= buxusschaar. Prijs zonder meer goed. Snel ontvangen. Prima verpakt.

Snel

Zéér snelle levering en steeds de correcte wisselstukken. Echt een aanrader.

Très bon produit et service impeccable. Livraison rapide avec suivi.

Alles ging zoals verwacht

Alles ging zoals verwacht, besteld, tracking nummer, geleverd. Verder geen opmerkingen.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.