Snelle en correcte levering

Onderdeel van mijn robotmaaier was defect en lag gewoon op voorraad en is snel geleverd.

Prima, snelle levering

Snelle levering, correcte prijs

Snel geregeld

Goede aankoop

Snel, vriendelijk

Ter zake kundig en vriendelijk, erg goed

perfect

kan niet beter

Producten zijn snel gevonden!

Heel overzichtelijke site van kwaliteits producten tegen scherpe prijzen.

Correct en snelle levering

Correct en snelle levering

Servicegericht en klantvriendelijk

Overal willen en kunnen ze je mee helpen. Service staat hoog! Vakbekwame mensen. Topbedrijf!

Correct, op tijd en ze doen wat ze zeggen (en meer).

Afspraken gemaakt en nagekomen, veel informatie bij installatie maairobot. Sympathiek bedrijf.

Prima assortiment en service

Altijd keurig geholpen, ruim assortiment. Altijd een luisterend oor, geduld, en hulpvaardig.

Prima spullen en service!

De juiste spullen op voorraad, nu geholpen met een stevige spitvork die alle bramen er uit weet te halen...

Slecht verpakt

De bestelling moest opnieuw ingepakt worden door de bezorger waardoor de levering dagen later kwam. Tevens bleek er iets kapot waarover ik gebeld heb en ik zit terug gebeld worden. Inmiddels vier dagen verder en nog niets gehoord.

Snel en goedkoop

Ik ben goed tevreden!

een winkel om naar terug te keren

Ondanks de corona maatregelen en mensen die te wachten stonden. Correct en vriendelijk en vooral behulpzaam en professioneel geholpen. Een winkel om naar terug te keren, ook al is het voor ons een heel eind rijden voor deze service hebben we dat graag over.

Top service.

geweldige service zelfs in deze zware tijd

Mijn bejaarde Husquevarna motorzaag wordt nog steeds met liefde en grote zorg behandeld! Al 30 jaar tevreden.

snel en verzorgt

goed zal u aanranden aan familie en vrienden

Heel net bedrijf

Duidelijk en overzichtelijk

Prima ervaring

Gardena Smart Irrigation Control set besteld omdat ik heb in de meivakantie wilde hebben en er een levertijd van minimaal 5 dagen zou zijn. Ik was verbaasd dat de set na twee dagen al binnen was. Ik was er bkij mee maar de verwachting, die in eerste instantie was gewekt. was anders.

Top ervaring

Verkeerde producten gekocht en vlotte terughalen ervan

prima service

alles netjes verpakt en snel geleverd,ook in deze moeilijke tijd.

Een SUPER-ervaring !!!

Vlotte bestelling en vlugge levering. TOP !

Makkelijk het nodige onderdeel gevonden en snel geleverd! Top!

Heel snel het wisselstuk gevonden dat ik nodig had. De levering was heel snel. De prijs, dik in orde! Ik heb in minder dan een week de herstelling kunnen uitvoeren en mijn machine terug gebruiken.

Snelle hulp

Snel aan de telefoon geholpen bij probleem met slanghaspel Heel professioneel opgelost.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.