Juiste product, snelle levering voor een goede prijs.

Mooie website waarop het gezochte product snel te vinden is. Goede prijs en snelle levering. Wolfswinkel is een aanrader

Prima bedrijf .

Levering super snel. Aanrader dit bedrijf.

Zeer Goed

Mooi product,en op een aanvaarbare tijd geleverd in deze moeilijke periode.

Goede en snelle service

Uitstekend service en snel na 1 dag had ik mijn bestelde stuk . Super dankjewel.

Ook het tijdstip van leveren was heel duidelijk

correct en stipt

product en service prima.

Eerlijk en snel

Goed en vooral eerlijk

Keurig en snel de bestelling afgerond

Alles is helemaal prima gegaan, snel en helemaal in orde. Enige waardoor het geen 10 is, is dat het ietsjes duurder was dan andere websites.

Snel geleverd, ondanks de drukte

Op de website stond dat pakketten er langer over zouden doen dan normaal ivm grote drukte. Ik ging dus uit van een levertijd van 4 - 5 dagen, zoals vermeld. Fijne verassing toen ik een dag later het pakket in huis had! Top service, ik zal hier vaker bestellen.

Gewoon doen wat je belooft. Top en tot de volgende keer.

Producten snel thuis

Snelle levering.

Snelle bezorging

Ondanks dat er een verwachte levertijd was van 5 dagen was het pakketje de volgende dag in huis!

Duidelijk site, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.

3 onderdelen nodig voor mijn grastrimmer. Op een hele duidelijke site de onderdelen snel gevonden. Bestellen was simpel en onderdelen waren snel geleverd.

Positief

Levering zoals verwacht. Kom graag nog eens terug.

Super ervaring.

Alles naar verwachting

Uitstekende levering op korte tijd

Perfect.

Gemakkelijke site. Snel besteld Snel betaald En snel geleverd Alles ok

Overzichtelijke site en duidelijke product omschrijving

Site bezocht voor een kloofbijl. Een ruim aanbod en bij ieder product een duidelijke omschrijving. Snelle levering.

Levering was 1.5 week vertraagd door corona. Hier een mail over gestuurd, netjes antwoord gekregen en binnen de gestelde termijn verzonden!

Prima webshop

Goede overzichtelijke webshop. Keuze uit verschillende bezorgmogelijkheden. Met name goed dat gekozen kan worden uit meerdere pakketbezorgers. Goede communicatie over bezorging.

Snel en correct.

Goede feedback.

vlote afhandeling

vlote afhandeling

Klant informeren hebben ze heel goed begrepen bij Wolfswinkel!

Goede prijsstelling, goed geïnformeerd over levertijd. Het duurde erg lang eer ik mijn grasmaaier thuis kreeg maar dat kwam door Corona drukte. Perfecte compacte en lichte grasmaaier!

Snelle reactie

Bij de bestelling snel antwoord en goed op de hoogte gehouden van de bestelling waar het was en wanneer het bezorgd werd

Prettig, vertrouwd en overzichtelijk

Een goed uitgebreid aanbod waar je op een overzichtelijke manier doorheen kan bladeren. Door goede ordening en duidelijke beschrijvingen is het erg prettig online winkelen. Ook is de verdere communicatie vanuit Wolfswinkel duidelijk en behulpzaam.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.