Zalig. Alles tip top in orde.

Netjes correct uitleg gekregen over onderhoud gazonmaaier

Prettig en snel

super snele levering

Zeer uitgebreid assortiment, goede service

Al een tijd op zoek naar goede en warme werklaarzen voor een betaalbare prijs. Beetje kieskeurig ben ik wel. Geen lompe laarzen maar degelijk uitziende stappers voor in de tuin. Uiteindelijk bij de Meindl winter laars uitgekomen. Goede info en snelle levering! De koude dagen komen in aantocht dus ben ze al aan het inwerken :)

Snelle levering, goed kwaliteit en een zakje kruidnootjes cadeau! Top!

Snelle levering, goed kwaliteit en een zakje kruidnootjes cadeau! Top!

Prima assortiment tegen scherpe prijzen

Levering is niet bepaald snel, dus je moet geen haast hebben. Net weer iets besteld met een levertijd van tien werkdagen. Voor mij geen probleem. Wel goed spul.

Ik zal hier vaker gaan bestellen

Eerlijk bedrijf

Heel fijn

Was erg mooi ingepakt thanks!

Supersnelle levering en correct

supersnel

Mijn bestelling liet even op zich wachten omdat het artikel niet voorradig was maar het wachten werd beloond. Uitstekende levering.

Prima service! Thx!

Vlotte bestelling en levering! Goed bezig!

Goed portfolio, mooie prijs, snelle levering

Het product wat ik zocht goed kunnen vinden op de website. Mooi combi deal en snelle levering.

Goed geholpen.

Was bang dat mijn kettingzaag uit 1998 met een kapotte koppelingsveer verloren was. Op een gedetailleerde tekening van de machine kon ik het desbetreffende onderdeel vinden met het artikelnummer. Geweldig en dat na zoveel jaar.

Gewoon zoals het moet dus: prima!

Misschien wat meer afmetingen bij de producten plaatsen. Bv. Dimensies van breekpennen.

Zeer snelle en perfecte afhandeling.

Ik ben aangenaam verrast over zowel de vlotte manier van bestellen, betalen als verzending en levering.

Goede uitleg en demonstratie bladblazer

Top levering

Ik kon nergens anders de onderdelen voor mijn paardentrailer vinden, wel bij Wolfswinkel. Het was in een paar klikken besteld en snel en correct geleverd. Top1

Fijne webshop

Zaag was goed omschreven en voldeed aan verwachting. Levering snel en goed verpakt.

prima service

Mooi assortiment

Correcte afhandeling!

Mijn product was niet in stock, en ook niet direct leverbaar. Ik kreeg meteen een mailtje met de melding, en de keuze om mijn aankoop te annuleren. Ik kon wel even wachten. Blij met mijn aankoop!

Een vraag via de mail gestuurd en snel antwoord gekregen met de juiste link om te bestellen.

goede communicatie, snelle levering

zie boven

Jammer dat niet alles ter gelijk kwam maar al bij al had ik snel me bestelling binnen.

Snelle afhandeling.

Een goede behandeling bij de bestelling en een helder overzicht.

Altijd een feestje

Elk jaar als wij gaan beginnen aan ons zaagseizoen gaan we naar Hoenderloo om weer nieuwe leuke speeltjes te kopen voor het komend seizoen! Een geweldige winkel in een super omgeving waar je van achterover slaat wanneer je binnen bent. Van de buitenkant verwacht je niet wat er binnen allemaal te krijgen, te zien en te beleven valt. Bijna middagvullend programma!

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.