snel bezorgt

past perfect

alles goed verlopen

Duidelijke tekeningen op de site, de benodigde delen waren op voorraad en zijn vlot geleverd. Perfect was de keuze GLS of PostNL voor de verzending.

prettige uitleg en hulp

mooie winkel met heel veel tuingereedschap!

Super te woord gestaan

Eerlijk antwoord op mijn vragen gehad

Goeie webshop, snelle afhandeling.

Flint spanmesser gekocht via de webshop van Wolfswinkel. Goeie prijs, overzichtelijke webshop en snelle levering. Spijt dat ik er geen twee van heb gekocht want is leuk cadeau voor iemand. En dan had ik verzendkosten bespaard. Al is 3,50 verzendkosten een heel schappelijk bedrag.

Ziet er goed uit en Op tijd geleverd

Nog te vroeg om te zeggen hoe het machine zich houdt op de langere termijn.

Erg professionele afhandeling.

Mijn bestelling werd vlot verwerkt en correct geleverd.

Prima prijs en goede service

Ik had onderdelen nodig voor mijn Husqvarna maaier. 's avonds de onderdelen besteld en 2 dagen later had ik alles in huis. Prima geregeld en bedankt.

Goede prijs, prima levering

Verpakking van de sneeuwschuiver was zeer goed tegen eventuele beschadiging tijdens levering. Voor de klant is het echter een grote uitdaging om deze te verwijderen. Ruim 10 minuten mee bexig geweest. Dus dit zou ik adviseren om te verbeteren (minder extreem tegen transport schade beschermen).

Snel en goed

Een van de besten

Correcte en snelle levering.

Tot op heden nog nooit iets besteld. De website gaf me het gevoel van een warm bedrijf. Dat geeft vertrouwen, en maken ze waar.

Alles wat ik nodig had

Veel gezocht naar bomenzaag met zowel grove als fijne bladen die gelijk besteld konden worden. Wel even creatief zoeken oo de site om alles te vinden, de referentienummers zijn niet uniek Verzending voor 3,50 valt ook in de smaak

erg tevreden met mijn bestelling

ik was onderdelen nodig,voor mijn kettingzaag,en bij wolfswinkel kon ik het snel vinden.de besteling,en levering ging vlot.Ik vindt vooral de onderdelen die ik via een detailtekening kon opzoeken erg goed.en je weet zonder te zoelen wat je moet hebben.goede service,en veel voorrat.een aanrader

Correcte prijzen, snelle levering, kwaliteitsproducten

Hier winkelen was zeer aangenaam. De prijzen zijn correct, snelle levering en ik ben zeer tevreden van de producten.

Super service

Zeer grote keus, goede informatie en super snel geleverd

besteld en geleverd net zoals ik verwacht had geen gedoe top

Keurig verpakt en op tijd geleverd.

Nog niet heel lang klant maat altijd spullen op tijd binnen en conform verwachting.

snel en correct

bestelling is snel en correct geleverd. Prima afhandeling,

Fast delivery

Interaction with the shop was good, deliver fast. The product had a little damage but as it did not impact the functionality I did not even ask Wolfswinkel to replace it

alles perfect

heerlijk om snel " het onderdeel" in huis te hebben

Korekt en snelle levering

Ben zeer te vreden raad het verder aan

Gewoon doen wat er beloofd is.

Logisch proces, leveren volgens afspraak en service bij nalevering. Niet meer, niet minder.

Snelle behandeling en levering!

Topservice!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

De verwachting die wordt gewekt maken ze waar

Ik heb op het internet mijn spullen bestelt en ze zijn zeer vlot afgeleverd.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.