Met deze service wil iedereen hier toch binnenlopen en kopen.

Op korte termijn op zoek naar een specifiek vaderdag cadeau. Wolfswinkel bleek het op voorraad te hebben. Een gebruiksvriendelijke site met de juiste informatie. In verband met sluitingstijd ook nog telefonisch contact gehad en daarnaast een prima service bij het afhalen (het lag al klaar bij de kassa). Er wordt goed meegedacht met de klant. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid helemaal TOP. Dank jullie wel.

Goede webshop.

Goede en snelle levering van mijn bestelling!

Goed en snel geleverd!

Producten keurig zoals verwacht, netjes en op tijd ontvangen

Producten keurig zoals verwacht, netjes en op tijd ontvangen

Vlot en keurig geleverd

Aanrader. Het artikel snel gevonden op de website, gemakkelijk te bestellen en heel vlotte levering.

snelle levering, goede prijzen

top

Goede kennis van product aanbod.

1. Met de intentie om een helm protos aan te schaffen. 2. Eerst gebeld met een medewerker. 3. Om producteigenschappen te bespreken ivm met arbo details. 4. Na telefoongesprek met overtuiging bestelling geplaatst. 5. Leering heeft niet op zich laten wachten. 6. Complementair op helm protos snel nog een bestelling geplaatst. 7. Met behulp van artikel coderingen in de webshop. 8, Tevreden.

Super snelle levering

Bestelling kwam snel binnen en prima verzorgd.

Top bediening!

Top, duidelijk proces en levering zoals afgesproken!

Profesioneel

Wij hebben wat oudere husqvarna motor zeis . Hiervoor advies gevraagd en opgevolgd voor een trimmerkop. Onderdeel was snel binnen . Mvg Ron

Snelle en perfecte levering

Duidelijk site en snelle actie

Directe levering.

Ging uitstekend

Zeer ruim aanbod aan kwaliteitsmerken voor prima prijs. Goede service bij aanpassing bestelling

Snelle levering top

Goed advies

Goed advies van de aankoop en snelle en correcte levering

Levering zoals afgesproken

Al lang zoekende geweest en na wat gegoogle bij jullie terecht gekomen, onderdeel geïnstalleerd en heggenschaar werkt weer zoals het moet, top

Snelle levering en goed van prijs

Zeer goede ervaring. We zijn een tevreden klant!

Prima geheel goede over het hele verloop van de bestelling

Goeie service Direct geleverd

volgens de verwachtingen tot levering.

zeer snelle levering en alles volgens de duidelijke informatie op de website. Betrouwbare webwinkel.

Perfect vandaag besteld morgen geleverd

Prima kwaliteit en snelle levering

Fijne webwinkel

Verrast door de vsnellelevering!!!

Vrijdag namiddag bestelling gedaan. Zaterdagvoormiddag afgeleverd door Post.nl Dit zegt voldoende!

Efficient en snel

Super snel en correct

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.