Pluspunten

Vriendelijk personeel, doen wat ze beloven.

Pluspunten

Een verademing na een zeer moeizaam verlopend contact meteen ander bedrijf. Ik kreeg direct een betrokken advies. Er werd meegedacht en waar nodig moeite gedaan. Ik ben blij dat ik dit bedrijf gevonden heb.

Houden zo!

Pluspunten

Snelle levering en zeker de goedkoopste.

Pluspunten

Zeer professionele hulp! En met een prachtige machine voor een mooi bedrag naar huis gegaan. Veel aandacht voor de klant wat ik als zeer positief heb ervaren.

Pluspunten

Ben bijzonder tevreden over dit bedrijf . Niks geen bla bla gewoon goed . Wat op de site staat klopt als een bus ook snelle levering . Ouderwetse service waar vindt je dat nog .

Geen , probeer ingeslagen manier van zaken doen te blijven volhouden .

Pluspunten

In de namiddag besteld en de dag nadien in de voormiddag geleverd. Topservice!

Pluspunten

Topservice! Nadat ik ontdekte dat ik de verkeerde snoeischaar had besteld en betaald, werd deze fout met één telefoontje vriendelijk, kundig en direct opgelost. De volgende ochtend had ik niet alleen de juiste schaar al in huis maar ook een bevestiging en keurig overzicht dat het prijsverschil was teruggestort.

Pluspunten

Grote voorraad, snelle levering en in de winkel persoonlijke benadering.. Kortom top!

Ga zo door.

Pluspunten

Snelle bezorging, duidelijk over levering

Pluspunten

Levering van haspel tegen scherpe prijs. Bovendien in een afwijkende kleur ten opzichte van de standaard, waardoor onderscheidend ten opzichte van andere bedrijven. Maakte de keuze voor mij makkelijker!

Aangegeven bij opmerkingen tijdens bestellen dat ik op de hoogte wilde worden gehouden van levertijd, die bij artikel onbekend was. Snel geleverd, maar zonder tussenbericht. Kan beter, heb het idee dat mijn opmerking nu niet gezien is.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen Goede feedback Uitstekende levering via Post NL

Voor mij was mijn bestelling prima geregeld

Pluspunten

Topservice, topapparaat, kortom bestel maar

Pluspunten

Ik ben als klant erg tevreden met mijn aankopen die reeds gedaan heb.

Op dit moment zou ik het niet weten. Aankopen en bestellingen verliepen oké.

Pluspunten

Prima in orde

Pluspunten

Zeer snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel keuze

er was wat mis gegaan bij het versturen of order verwerking maar kwam toch goed na een belletje en een mailtje.

Pluspunten

Prima aanbod met concurrerende prijzen.

Maat 41 was volgens de site wel leverbaar maar werd niet geleverd. Telefonisch contact leverde op dat het nog een week zou duren. Daarom naar Bever Sport gegaan. En toen bleken de schoenen alsnog geleverd te worden op de dag dat we deze bij Bever hadden gehaald. Jammer.

Pluspunten

Nelle levering, juiste materialen.

Pluspunten

snelle levering door goede koerier

Pluspunten

Supersnelle levering, goede producten. Ik ben heel blij

Pluspunten

Snelle levering ongeacht niet op voorraad en bedrijf houd je goed op de hoogte

Pluspunten

goede verhouding, prijs/kwaliteit

geen

Pluspunten

Snelle levering.duidelijke website,goede prijs.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.