Laden reviews...
2.361 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en hoge productkwaliteit. De service is betrouwbaar en behulpzaam. Veel reviews noemen duidelijke communicatie en een goede prijs-kwaliteit. De ervaringen zijn overwegend positief.
Rasche Lieferung und sehr gute Qualität der Spaltaxt.
Gerhard Buchinger
Böheimkirchen
Ben al eens bij u in de winkel geweest. Goede service. Via internet bestellen is goed bevallen. Snelle reactie. Vond de verzendkosten wat prijzig voor 4 badges. Konden door de brievenbus.
Mouwk
Amerongen
Een fijne en goede service. Goed advies en goede oplossing. Al met al prima.
Dick Bakker
Houten
Kun je wel wat kopen of bestellen
Wijtze Kloosterman
Sweagerbosk
Wie oben beschrieben, gerne werde ich hier bestellen
Harald
Rüdiger Vogler
Hofamt-Priel
Joachim
Beemte broekland
Wie immer sehr zufrieden mit Ihrem Service.
Pablo Erdfelder
Hennef
Fast shipping and good products
Toni Huuhilo
Lappeenranta
I haven't received the package I ordered yet, but past orders were super ok. thank you!
BALASA FLORIN
Com Talpas
schnelle und einfache Bestellung und Lieferung
Stefan
Warth
Snelle verzending en in goede orde ontvangen.
Dennis van Deventer
Utrecht
Schnelle Lieferung, alles passt
Uwe
Köln
Een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding en zeer snelle levering.
Noud Kersten
Oijen
Die bestellte Ware ist in Top Qualität in kurzer Zeit bei mir angekommen. Ich bin sehr zufrieden, Danke!
30 September 2025
Peter Grötzbach
Breitscheid
Heel netjes verpakt en Olight Freyr zaklamp werkt prima!
B. van den Heuvel
Eerbeek
Rapide et efficace
Erpicum Martin
Tavier (Anthisnes)
allemaal perfect
Marcin
Heerhugowaard
Communicatie is goed je wordt van alles opde hoogte gehouden
Arthur Sloog
Ijhorst
Ik heb een Husqvarna robotmaaier met gps-navigatie online besteld en betaald. Bij de bestelling had ik aangegeven dat ik alles graag in één keer geleverd wilde krijgen. In de bevestiging bleek dat één artikel niet op voorraad was, waardoor de levering vertraging zou oplopen. De volgende dag belde ik met de klantenservice. De medewerker wist direct wie ik was en wat ik besteld had. Hij zag dat het ontbrekende artikel inmiddels onderweg was en deed zijn best om alles diezelfde dag nog te versturen. De dag erna ontving ik de volledige bestelling. Zeer efficiënt, klantvriendelijk en duidelijk ondersteund door uitstekende systemen. Mijn complimenten ook aan het management, hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen.
Poolvillas b.v.
Blaricum
Alles goed geregeld
Carl Vergeldt
Lottum
meerdere malen onderdelen besteld voor husqvarna bosmaaier en iedere keer goed kunnen vinden op website en goed en snel geleverd
Arjan
Hapert
tim staring
Arnhem
Goed advies gekregen wat bij mijn mogelijkheden past! Uiterst vriendelijk te woord gestaan en degelijk verzonden. Ik koop graag bij Wolfswinkel omdat ze met je mee denken
Linda
Scheemda
Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.
Krimweg 13 A
7351 AS Hoenderloo