Pluspunten

Snelle en duidelijke afhandeling van de bestelling. Goed en netjes verpakte zending. Product is netjes en geheel volgens beschrijving in de webshop.

Productbeschrijving op in de webshop mag bij sommige producten wat uitgebreider.

Pluspunten

Afspraken worden correct nagekomen

Pluspunten

Uitstekende prijs en snelle levering!

Pluspunten

goede kennis van wat er verkocht wordt

Pluspunten

prima zeer snelle levering! perfect in orde

Pluspunten

De eerste keer dat ik iets heb besteld bij Wolfswinkel Groentechniek webshop. Heel erg tevreden. Een snelle levering en wat erg prettig is, is de mail over de betaling. Wanneer je de bestelling betaald hebt, ontvang je vrij snel een mail waar in staat dat de betaling succesvol is ontvangen. Hierdoor weet je als klant dat de betaling goed is gegaan. Erg fijn.

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs/kwaliteit Goede product informatie

Pluspunten

Zeer snelle service en kwalieits spullen! De nieuwe Meindl s3 schoenen lopen erg lekker. Mvg

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering (keuze uit pakketdiensten)

Ook gratis bezorgen onder de 99,-

Pluspunten

Hoewel ik tot nu toe alleen Meindl schoenen heb besteld - wegens blijvend wandelplezier dus jaarlijks - zie ik met bewondering de uitgebreide verdere collectie. Zeer veel professionele artikelen die ik in m'n Randstad-tuintje helaas niet nodig heb.

De website oogt wat simpel - een beetje ouderwets dus. Maar dat kan voor velen juist een pluspunt zijn.

Pluspunten

Vlug en klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering met GLS is niet van deze tijd: na een aantal bezorgpogingen wordt het product bij een depot ver weg gelegd. Gelukkig kun je er ook voor kiezen het product bij een winkel in de buurt af te laten leveren.

Nog niet

Pluspunten

goed assortiment, snelle levering

het heeft mijn voorkeur de pakketjes zelf op te halen bij bijv. een post nl punt. Dit was echter geen mogelijkheid tijdens de bestelprocedure.

Pluspunten

Duidelijk/overzichtelijk, gebruiksvriendelijke website, product snel in huis/snelle verzending

Pluspunten

Gunstige prijs/kwaliteits verhouding, snelle levering: vrijdag besteld - zaterdag thuis.

Pluspunten

Correcte afhandeling van de aankoop!

Jullie zouden kunnen overwegen om de potentiele koper de mogelijkheid te geven om de bestelling (die nog niet betaald is) te annuleren. Eventuele foutieve bestelling kunnen dan voor de goede orde gemakkelijk worden verwijderd door de koper zelf.

Pluspunten

Komt zeer professioneel over

Op dit moment geen

Pluspunten

Snel en voordelig.

Pluspunten

Zo hoort het! Makkelijk bestellen en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Mijn vragen over een Husqvarna kettingzaag werden duidelijk beantwoord. De klantenservice was vakkundig en vriendelijk. Ook was het fijn dat ik direct contact kreeg met de juiste persoon.

Pluspunten

Zeer goed geprijsd Goede service Top kwaliteit producten

Verzendkosten zijn redelijk hoog

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.