alles ok

alles ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

makkelijk te vinden en te bestellen

Snelle bezorging.

Alles bestens!!

Beste Seite zum finden von Husqvarna Motorsägen Ersatzteile!!!

Uitstekend!

Levert wat besteld is en binnen de tijd welke ze zelf aangeven. Wat mij betreft kunnen we hier vaker bestellen.

Très satisfait. Merci

Mon achat correspond tout à fait aux pièces Commandées. La livraison c’est bien passée Comme prévu avec GLS . Le seul petit souci est d’être obligé de traduire à chaque contact. Tout à fait satisfait.

het was mijn 1e keer maar ik blijf achter, overtuigd van een vakkundig en eerlijk aankoopadvies

het heeft vaak een dubbel gevoel om een aankoop advies te krijgen van een verkoper van de aan te schaffen waar. Als je merkt dat de verkoper over zijn verkoop belang kan heen stappen heeft dat vertrouwen in vervolg aankoop vragen.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik werd met mijn vragen goed geholpen.

Sehr gutes Dienstleister

Hat alles super geklappt!! No1 !!!!!

Très bien passé

Une commande qui est arrivé très rapidement je suis vraiment très contente

Correct, snel en geheel volgens verwachting!

Zeer goed.

Snelle levering en keurig verpakt.

Mijn bestelling was een cadeau voor mijn collega die met pensioen gaat. Donderdagavond besteld en zaterdag al in huis. Keurig netjes in gepakt. Top!

Good experience!!

Fast delivery ,lots of parts available ,never had any issue ordering or with help from the employees!!

Super rapide

Livraison rapide

Geweldig bedrijf

Mooi bedrijf waar je gemakkelijk online de onderdelen kunt bestellen voor je machines.

Supersnel bezorgd

Supersnel bezorgd

snelle en keurige levering

Een voor mij onbekend bedrijf. maar prima ervaring door een goede en snelle keurige levering. ik ben er blij mee. dank u wel

super

ondanks een foutje . even gebeld. vriendelijk te wooord gestaan. probeem super snel opgelost top geregeld . onderdeel volgende dag in huis.

Perfekte Abwicklung von der Bestellung bis zur pünktlichen Lieferung, schöne Homepage!

Ich habe eine Fiskars Hundebürste bestellt. Die Internetseite ist sehr ansprechend und die Bestellung war dementsprechend einfach durchzuführen. Über den Versand wurde ich laufend per Email informiert, guter Service. Geliefert wurde zeitnah (wie angegeben) mit GLS. Die Ware ist top, mein Hund und ich sind sehr zufrieden. Vielen Dank!

Rasche, problemlose Abwicklung

Schnelle Lieferung, gutes Produkt

Sehr guter und schneller Kundendienst

Perfekte Problemlösung

Prima afgehandeld

Er was een foutje in de levering geslopen. Maar toen ik het aangaf is er direct actie ondernomen en per direct alsnog de accu toegestuurd. Deze is de volgende dag geleverd. Bedankt.

Goed voor elkaar qua communicatie

Hele fijne winkel

Ik ben goed geholpen, erg vriendelijk personeel en een erg leuke winkel, ik ga er graag even rondkijken.

1.5month ship, bad service no information.

Poor information on order status. Delivery over 1.5 month No information tha timport duty would be needed as paid in GBP but unaware was shipped from elsewhere and no duty has been paid! Shocking service. Not recommended.

• Would you recommend us? No

prefect

snel geleverd ondanks de feestdagen

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS