Filter

Uitstekende indruk op mij gemaakt.

Husqvarna kettingzaag besteld in een aanbieding. Verzocht om een groter zaagblad + ketting te leveren i.p.v. de originele. Werden geen extra kosten voor berekend. Perfecte levering. Denk dat ik naar Hoenderloo ga verhuizen als ik met pensioen ga.

Uitgebreid assortiment

Goede service en klantvriendelijk

Goede service, zoals altijd. Anders was ik wel naar een andere dealer gegaan. Alleen bij mijn laaste aankoop miste ik de merchandise waar ik wel om gevraagd had :) Verder uitstekende service! Groeten Jan Adema

Kan niet beter !

Vakkundig en altijd correct.

zeer goed

fantastische servies

fantastisch

hele goede service,klantvriendelijk

Altijd goed geholpen

Geen vraag is te gek, je word hier altijd kundig geholpen

Vriedelijk behulpzaam kundig

Vriendelijk personeel behulpsaam kundig

Het product werd snel geleverd.

goede informatie, snelle levering

goede informatie, snelle en conforme levering

Online bestellen is heel soepel en snel verlopen

Gebruiksvriendelijke website en bestelling is heel erg snel geleverd. Je bent op de hoogte van elke stap in het bestel/verzendproces.

Goed geregeld.

Goed.

Schneller Versand und gut verpackt.

Keine Probleme, gute Beschreibung und gute Versandbestätigungen.

Snelle levering, en goede service, Had het bestelde product, volgende dag al binnen.

strong material Geleverd met instructions

Instructions zijn bij geleverd helpend naar de kraaien calls. En soorten kreeten. Goevening baard kunst maar na 2 dagen krijg ik al gehoor van kraaien te hooren

Wat een ervaring en een hoop kennis van alle producten. Eerlijk advies voor een goede prijs en kwaliteit verhouding.

Snelle levering en advies

Prima advies. Mijn spullen super snel ontvangen ondanks de drukte in deze tijd van het jaar.

Perfect en snel

Vlot kunnen bestellen. Duidelijke site. Snelle communicatie. Snelle levering.

zoals besteld is geleverd

zoals besteld is geleverd

Von der Bestellung bis zur Lieferung hat alles super funktioniert. Zudem war es der beste Preis im Netz.

Super schnelle Lieferung

Keine

Afspraak is afspraak.

Dit was de tweede keer dat ik iets bij Wolfswinkel heb besteld en het artikel is geleverd zoals aangegeven, op tijd.

Nieuwe kettingrem nodig voor mijn Husqvarna motor kettingzaag

Van mijn Husqvarna motor kettingzaag was de kettingrem defect en op de site stond een complete nieuwe kettingrem met deksel te koop , deze zondagavond besteld en is donderdag bij mij thuis afgeleverd supper snelle levering en service , deksel paste perfect en gemonteerd en we kunnen weer verder met ons brandhout zagen

J’étais impatient de recevoir mon outil et je n’ai pas été déçu

Suivi excellent et rapidité

Kan in 3 woorden, kan niet beter