Filter

Klantvriendelijk, behulpzaam en een goede service, TOP

Klantvriendelijk, behulpzaam en een goede service, TOP

Guten Tag

wenn ich ein Starter-Set für eine Rattenfalle kaufe, gehe ich davon aus, daß der im Video gezeigte Köder mit dabei ist - wenigstens 2-3 Stück. Den muss ich jetzt nachbestellen. mfg Kay Bilda

Altijd plezierig aankopen doen

In orde zoals naar gewoonte!

In orde zoals naar gewoonte!

Top Ware - gerne wieder

Netter Kontakt.

Snel en goed geleverd

Ik heb vaker onderdelen besteld bij Wolfswinkel. De onderdelen zijn altijd netjes geleverd, en het zoeken naar onderdelen op tekeningen werkt goed. Erg makkelijk. Wel eens wat langer moet wachten op onderdelen maar toch altijd wel geleverd.

Heel vlotte en duidelijke afhandeling van mijn bestelling

Een heel duidelijke website, vlotte bestelling en heel vlugge levering.

schitterende opvolging en snelheid van service

De bestelling werd direct verwerkt. De dag nadien ontving ik het in België ondanks weekend.

Onverwacht snel

Hele snelle opvolging na bestelling ondanks dat er op de website werd aangegeven dat het wat langer zou duren i.v.m. beperkte voorraad. Ik ben goed op de hoogte gehouden van het bestel- en bezorgproces.

Een zeer snelle en vlotte afhandeling van de bestelling

Even wennen en de juiste hoogte vinden, maar het gaat perfect.

Snel geleverde topproducten!

Ik zocht een velhevel. Op jullie site kwam ik snel bij Fiskar uit met een mooie korting er bovenop. Verzending gebeurde nog dezelfde dag en de dag erna lag het pakket al voor de deur! Top ervaring!!

Goede service, snelle levering

Professioneel, snel

Erg goede site en vlot telefonisch en snelle leveringen

Erg prettig en vlotte hulp en verzending duidelijke omschrijving van producten en goede kwalitijd spullen

Zeer goed en correct

Correcte levering

Zeer vlotte aflevering, snel en correct

Bestellen ging zeer vlot, krijgt dadelijk mail na bestelling. Bestelling was geleverd na 2 dagen zoals beloofd. Top!

Snel, goed en betrouwbaar

Wolfswinkel Groentechniek geeft duidelijke informatie op hun website. Het bestellen gaat eenvoudig en de levering super snel. Geleverde producten hebben een goede tot zéér giefe kwaliteit

Der Beste Shop für Husqvarna Motorsägenteile

Sehr empfehlenswert. Die Teile sind original und sehr schnell bei Mir (Deutschland Niedersachsen). Preislich einfach unschlagbar.

Gewoon perfekt

Gewoon perfekt

zeer goed

Wolfswinkel leverde in een zeer korte tijdspanne het onderdeel dat ik nodig had voor de herstelling van m'n kettingzaag.

Snel geleverd!

geen klachten.doen wat er beloofd is

Ich bin sehr Zufrieden !

Ich bin sehr Zufrieden !

Gebruiksvriendelijke webshop, interessante prijs en snelle levering.

Alles bestens, schneller Versand

Habe ein paar Artikel bestellt und ein Teil wurde sehr schnell mit meinem ausgewählten Versandunternehmen verschickt. Der zweite Teil war sperrgut und wurde ein paar Tage später verschickt, kam mit GLS sogar am selben Tag an wie das Paket welches 5 Tage vorher mit PostNL und dann mit Hermes verschickt wurde.

top bedrijf

Uitgebreid assortiment voor nette prijzen en snel geleverd

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS