Filter

Klantvriendelijk en altijd keurig

elke keer als ik daar kom voelt het als thuis komen altijd vriendelijk en kom je er niet uit dan staan ze je bij voor goed advies.

Snelle levering van goede producten

Snelle levering van de bestelde artikel. Bestelproces wordt duidelijk teruggekoppeld van bestelling tot aflevering.

Goede zaak

Bestel hier graag. Duidelijk en snel.

Niets op aan te merken

Mijn eerste bestelling (Helly Hansen regenbroek) bij Wolfswinkel. Gemakkelijk gezocht, besteld en betaald en vlot afgeleverd met track and trace. Goed verpakt in bijna brievenbusformaat, geen verpakte lucht. Prima. En de kwaliteit van de regenbroek is hopelijk net zo goed als mijn vorige - jarenlang droge broek...

Prima, snelle levering

's middags gebeld, de volgende dag geleverd.

Goed geholpen

Guter Preis und schnelle Lieferung.

Es fand nach dem Kauf eine regelmäßiger Kontakt über die Bestellung statt. Die Abwicklung könnte nicht besser sein. Könnte man sich manchmal in Deutschland auch wünschen.

Beaucoup de produits en stock, facilité de commande.

Produit reçu dans des délais remarquables, bonne communication avec le service.

rapid

order rapidly sent. good service

Super behandeld goed en eerlijk advies

Goed ondvangen Mensen met vak en kwaliteit kennis

Gigantisch assortiment met geweldige service

Zoals altijd een enorm professioneel aanbod met zoeken op bouwtekening. Duidelijke website met veelal originele onderdelen. De onderdelen zouden in 1 week geleverd worden, maar lagen de volgende dag al op de mat, perfect dus.

altijd goed

altijd goed

Goede winkel

Duidelijke expodit fotos zodat je de juiste onderdelen kunt bestellen. En ook nog snel geleverd.

The best service

I had to order some oem spare parts, the website is very clear, the international shipping service is very fast and well packed. I'm very satisfied!

Betrouwbare leverancier van hele goede werkhandschoenen

Als vrijwilliger in natuurgebieden, gebruik ik de leren Keiler Forst handschoenen. Deze handschoenen zitten fijn en beschermen super, ook tegen doorns. Wolfswinkel levert ze snel, goed en betaalbaar. Vaste klant dus.

super

Onderdelen voor de kettingzaag goed te vinden op de site. Bij telefonische vragen over een onderdeel zijn we er snel uitgekomen dat het met een torkschroevendraaier i.p.v. een inbus de schroef aangedraaid kan worden

Super Service, top Ware, schnelle Lieferung, alles super, Danke!!!!!

Super Service, top Ware, schnelle Lieferung, alles super, Danke!!!!!

Parfait

Commande au meilleur prix d’internet. Livraison en France en 48 heures sans aucun soucis. Entreprise très professionnelle je recommande sans hésiter.

Bekijken op de uitgebreide webshop, bestellen en wordt direct geleverd

Blij dat Wolfswinkel de oude gardena water drip systeem sluitingen nog heeft , de nw VERBETERDE zijn veel te plastic en denk heel snel gescheurd

Betrouwbaar en correct

Veilig en vlug bestellen zoals het moet,top.

snel, simpel, betrouwbaar

vervangende motor voor mijn Husqvarna automower gekocht. Gelukkig een groot assortiment, dus onderdeel snel te leveren.

Correcte vlotte bediening/advies

Ik word meestal door dezelfde persoon geholpen en dat is altijd prettig. Goed advies en wanneer jullie het niet in het leverprogramma hebben dan krijg ik een verwijzing naar een andere leverancier.

Geen communicatie !!!

6 dagen geleden iets besteld dat in voorraad was.Onderdeel is nog altijd niet verzonden ! (Order is being processed). Op email wordt gewoonweg niet gereageerd. Snelle levering ???? Hoezo ???

• Would you recommend us? No

helmen besteld. meegedacht en snel geleverd!

top bedrijf snelle service.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. vriendelijke mensen en spullen die bestel snel geleverd.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS