Filter

Altijd goed en snel!

Excelent

Mod de lucru excelent Expedierea este foarte ok Singurul punct minus în defavoarea firmei este că nu sunt expediate în colet toate itemurile comandate, unele sunt descompletate cum a fost cazul meu. În rest totul este super ok

• Ne-ai recomanda? Yes

Prettige webshop en uitstekende (lever)service

Na een aantal eerdere bestelling ook deze bestelling bij Wolfswinkel geplaatst. Ze doe wat ze beloven. Volgende dag bestelling keurig verpakt geleverd.

Snel en goed. Alles wat ik kan verwachten

Uiterst tevreden

Uitstekend materiaal en correcte service

Snelle en correcte service

Snelle levering en goed prijs/kwaliteitsverhouding!

Uitstekende service

Snelle levering, snelle reactie bij vragen. Excellente service

Goede prijs en kwaliteits verhouding

Goede prijs en kwaliteits verhouding

goed.

Als wij bellen,komen jullie zo snel mogelijk. prima service.

In 1 woord fantastisch

Ik kom hier al 50 jaar maar elk jaar zie ik verbetering in de service terwijl je denkt dat het niet beter kan leggen ze de lat toch weer hoger.

prima en vlot geleverd

duidelijke tekening van de machines even zoeken dan bestellen

Gewoon goed.

Met aandacht wordt je te woord gestaan, verder het is gewoon een snoepwinkel, heel verleidelijk ik kom er graag.

Snel geleverd ,goede prijsstelling

Mijn bestelling perfect afgeleverd en op het tijdstip dat afgesproken was!!! Dus zeker niks op te merken!!!

Top product, goede omschrijving en snel verzonden

Top product, goede omschrijving en snel verzonden

Order geplaatst op 3 mei 5-10 dagen levertijd. Op 28 mei nog niets gehoord, geen enkele reactie!

Slechtste service die ik in 15 jaar online winkelen heb gezien. Nul reactie op mails, zelfs gebeld en iemand aan de lijn gehad.. zou iemand terugbellen.. dat is weer een week geleden. Mijn geduld is op 28 mei na 3,5 week nul reactie nu echt op. Wolfswinkel nooit meer! Mensen zoek een andere winkel, deze club is niet te vertrouwen.

Alles perfect verlopen

Alles Okay nächste Mal wieder.

Duidelijke website, snelle levering!

Soms heb ik materiaal nodig in Frankrijk. Geen probleem! Ga naar de website, bestel je spullen, bepaal wie bezorgt, 3 dagen later met GLS afgeleverd. Let wel in de Dordogne! Echt mijn complimenten!!!!!!

Snel schakelen

Ik had het verkeerde product besteld. Na contact met de ks werd er snel geschakeld. Geld terug gestort en juiste bestelling geplaatst

Super goede service en openingstijden

Goede openingstijden

Makkelijk besteld en snel geleverd

Meindl werkschoenen besteld via site. En absoluut snel geleverd. Top service.

service is goed en betrouwbaar

Ik ben vrijwilliger van onze vereniging en doe daar ook technisch onderhoud. Ik bestel regelmatig onderdelen en komen altijd netjes op tijd aan, en de betaling gaat ook zonder problemen met de deze organisatie. De onderdelen zijn goed te bekijken op de site, zodat je ook in het schema/tekening goed kunt zien waar dit onderdeel thuis hoort. Ben dus van plan om bij de leverancier te blijven bestellen.

Goed geregeld

13 Krimweg A