Filter

Sehr zu empfehlen

Ich bin sehr zufrieden mit allem, sehr schnelle Bearbeitung und auch schnelle Lieferung nach Deutschland. Ich werde immer wieder hier bestellen, weil einfach alles gepasst.

vaklui

Het adres voor houthakkers

Goed meedenken en advies

Zocht goed materiaal waarbij ik uitgebreide begeleiding en advies kreeg. Er werd met mij meegedacht en goede uitleg gegeven.

Top service elke keer weer

Kom ruim 20 jaar bij Wolfswinkel, altijd goede service en klantvriendelijk

Sehr gut, telefonisch wurde eine Lösung gefunden für den nicht Lieferbaren Helm

Nach langen Wochen der Wartezeit, wurde Telefonisch das Angebot gemacht den Forsthelm in einer anderen Farbe zu schicken. So wurde es dann auch gemacht, innerhalb 2 Tagen geliefert. Sehr freundliche Mitarbeiter Jederzeit gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service voor goede kwaliteit spullen

Alles werd netjes bezorgd. Zorgvuldig vermeld dat dit om 2 deelleveringen ging. Netjes zonder verzendkosten! Tevreden!

Fijn geholpen in de winkel.

Mooie winkel. Goede webshop. Kundig personeel.

Prima zaak ,met zeer kundig personeel.

Vakkundige uitleg gehad van zeer vriendelijk personeel. Werkplaats had de 2e hands zaag snel klaar voor gebruik. Prijs-product verhouding oké.

Ruim assortiment, goede prijzen en super snelle levering!

Zeer snelle verzending

Uitstekend!!!

Besteld en volgende dag in huis! Top!

Als je gaat bestellen, ontvang je de zekerheid dat het klopt.

De groene doos is een cadeautje ook al heb je het zelf besteld. Want je weet wat er in zit klopt.

Uitstekende service met snelle levering incl track en trace

Prima product weer tegen een goede marktprijs.

Perfect!

Perfect! Goede service.. nette mensen! Was wat kapot, word direct geregeld! Netjes! Zou er direct weer wat bestellen.

Snelle levering, en kwaliteit

Al meerdere bestellingen gedaan bij Wolfswinkel met volle tevredenheid.

Volledig correcte afhandeling van mijn bestelling

Een aanrader.

Prima, gls heeft wel wat moeite om het adres in het bos te vinden

Altijd goed iedere bestelling weer

Duidelijke info Zeer snelle levering En problemen worden snel opgelost

Gerne wieder

Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon een duidelijke web- winkel, normale prijzen en snel verstuurd. Gewoon no nonsens.

snelle en vlotte service

Ik bestel al verschillende jaren bij Wolfswinkel. Ze zijn steeds correct met de bestellingen, goed qua prijs, hebben een snelle levertijd die trouwens bij alle producten op de site staat aangegeven. Mocht het zijn dat dingen iets later toekomen, dan krijg je steeds een melding hiervan in je mailbox.

Goede service en steeds goed bereikbaar

Correcte bezorging en steeds ruim op tijd. Bij problemen altijd contacteerbaar. Een vlotte service

Snelle service plus meedenken

Had een fout artikel besteld. Werd gezien en gecorrigeerd. Prima

Professioneel bedrijf in bos en tuinbouw met speciale gereedschappen.

Ik kan dit bedrijf sterk aanbevelen, de reden hiervoor is dat ze een breed assortiment aan bos en tuinbouw gereedschappen verkopen. Met name verkopen ze ook bijzondere handigheidjes wat zeker niet elk bos en tuinbouwbedrijf verkoopt. bestellen en leveren gaat altijd goed en bij vragen heb je snel antwoord. Ik denk dat ik inmiddels al mijn 6de bestelling heb gedaan bij Wolfswinkel. En dat is niet voor niks.

Zoals omschreven alles zoals het hoort

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS