Filter

Ik kon op de website goed vinden wat ik nodig had. Alles prima ontvangen. Jammer dat er 2 zendingen voor nodig waren.

Helemaal prima

Ik heb een aantal dagen moeten wachten voordat mijn pakket verzonden kon worden, maar hierover was ik vooraf geïnformeerd. Verder verliep de levering gewoon soepel en prima.

Gardena 50 mètres / 15 mm

Top !! Service, communication, livraison et prix !!! A recommander .

Sehr gute Performance

Habe die gewünschte Gränsfors Axt sehr schnell erhalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne service, denken goed mee met de klant

Ik werd in de winkel fijn geholpen, namen ruim de tijd en denken mee met wat je wil en waar je het gereedschap voor gebruikt

Gewoon helemaal perfect

Prima service aangegeven wanneer iets verzonden word normale prijs en de kwaliteit is top

Correct en vlot afgehandeld.

Duidelijke site. Materiaal makkelijk te vinden. Jammer dat ik zelf moest ontdekken dat er korting was als je de artikelen in een keer bestelt.

Alles hat hervorragend geklappt!!

Bestellung, Lieferung und Qualität der Ware war sehr gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wolfswinkel is altijd scherp!

Duidelijke website, indien nodig goed telefonisch advies en een heel uitgebreid assortiment ook met voor de minder voor de hand liggende producten en onderdelen.

Goede inleving voor wat je als klant wil

Bijzonder fijne medewerkers die je als klant uitstekend en vakkundig adviseren. Nemen verder de tijd voor je en verlaat tevreden de winkel Bedankt medewerkers!!!

professionele website met sterke prijzen

Bij aankoop van meerdere toestellen waren zij bereid om een commerciele korting toe te passen. De communicatie verliep zeer vlot.

Alles gut gelaufen.

Alles gut gelaufen.

Einfach klasse

Schnell, unkompliziert, gern wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon super geregeld AANRADER!

Bestelling en info vooraf keurig verzorgd

Alles gut

Schnelle Lieferung und Reibungslos

Sublieme firma

Super snelle en correcte levering!

Bestellen en leveren is heel goed. klantenservice kan beter. 2 keer info gevraagd over een artikel nooit antwoord gekregen

Duidelijke omschrijving en correcte levering

Schnelle Lieferung und gutes Produkt.

Schnelle Lieferung und die Qualität stimmt

Goede services!

De voorraad op de website klopte niet, heb ik tegen verwachting in wel alles in één keer geleverd gekregen.

Voortreffelijk en uitgebreid bedrijf

Hele specifieke technische onderdelen hebben ze gewoon en leveren direct! Zeer over te spreken… aanbevelingswaardig!

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering

Zeer tevreden met de service en correcte levering.

Wat betreft het lokaliseren van de te leveren delen op de website, als de afhandeling en levering ervan ben ik zeer tevreden. Ook in geval van zeer specifieke onderdelen bleek telefonisch support met goede kennis beschikbaar.

Großes Angebot zu fairen Preisen

Kann ich bedenkenlos empfehlen und die Ware ist trotz Versand aus dem Ausland sehr schnell vor Ort. Ich bin sehr zufrieden .

uitstekend

erg goed