Filter

Snel gereageerd op bestelling,snelle Service,en snel verzonden en afgeleverd Top

Heel snel bezorgd

Goed snel bezorgd . Goede kwaliteit . Goed service

Habe noch keine Erfahrung mit ihnen

Hatte bisher keinen Erfahrung. Bin aber sehr überrascht wie unkompliziert diese ganze sache abgelaufen ist

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

fijne samenwerking, kan er altijd aankloppen voor informatie en hulp

Iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam

Prima website en snelle levering

De website is overzichtelijk zodat je snel je benodigde product vindt. Daarnaast is de begeleiding gedurende de bestelling tot het moment van levering uitstekend te volgen.

Duidelijke artikel informatie en voorraad informatie. Goede informatie tijdens bestelling en verdere afhandeling.

Goed product voor een goede prijs

Ik heb een kloofbijl gekocht en deze is heel erg fijn in gebruik! Hij was binnen 5 dagen binnen. We zijn zo verwend tegenwoordig dat dat aan de lange kant is. Verder geen klachten of opmerkingen.

Exellent execution and quick delivery

They were the only webshop with an extended collection. I experienced flawless execution and an ultra-fast delivery.

snel en goed

goede ervaren mensen willen altijd helpen

Snelle levering, uitstekende kwaliteit/prijs.

snelle levering zonder problemen

Ik heb voor het eerst iets bij Wolfswinkel besteld Het was eenvoudig te vinden en te bestellen Levering ging snel en was goed te volgen Ik ben tevreden

Gewoon top en geweldig materiaal

Bestel sinds kort bij wolfswinkel en ben hier toch het beste over te spreken dus ik blijf bij wolfswinkel

Guter Preis und sehr schnelle Lieferung

Einfach gut.

Gemakkelijk

Superschneller Versand

Das gewünschte Produkt, in Rekordzeit geliefert. So läuft es rund... Vielen Dank für den perfekten Service.

Online shop wie …

… es sein soll. Alles gut gelaufen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vertrouwde kwaliteit en betrouwbare levering

Producten van goede prijs/kwaliteit en tijdige levering. Ben een paar in de gezellige winkel geweest en weet dus waar het vandaan komt!

Goede service ik had 2 producten besteld waar ik heel blij mee ben. 1 product kwam later, wat kan gebeuren maar ik werd uitstekend op de hoogte gehouden

goed, snel en betrouwbaar bedrijf

Hier kan je terecht voor alles wat met groen en onderhoud te maken heeft

Goede feedback omtrent levering

Perfect, snel en duidelijk

Perfecte servies en duidelijke schopwinkel geen enkele aanmerking Proficiat

Snel en netjes bezorgd!

Prima ervaring met jullie bedrijf. Top kwaliteit en een prima afhandeling!

Prima snelle levering.

top