Filter

Orginal ersatzteil bestellt, eingebaut läuft.

Ich habe ein Orginalersatzteil für meine Kettensäge bestellt dieses wurde zügig Versand. Passt perfekt. Der Service ist super. Wenn es wieder passt würde ich hier wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Slechte communicatie en geld kwijt

Bijna twee weken geleden een bestelling gedaan. Nog steeds niets ontvangen. Op mail, chat en sms krijg je geen geen reactie. Als webwinkel zeker geen aanrader. COMMUNICATIE In het verleden verkeerde onderdelen aangekregen die niet juist voor mijn machine na mail en WhatsApp geen reactie Nogmaals iets besteld dit is zeker de laatste keer ondertussen al 2 weken aant wachten nog steeds niets ontvangen terwijl de leveringen 5 tot 8 werkdagen is Geen reacties op mail

Goede service en altijd vriendelijk

Twee jaar gelden robotmaaier gekocht. Goed advies en duidelijke uitleg. Breng jaarlijks de maaier voor onderhoud. Maaier wordt netjes schoongemaakt en onderhouden. Duidelijk opgave welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en testrapportage van de staat van de maaier. Medewerkers die weten waarover ze het hebben.

1e bestelling. Goede website. Keurig verzorgde verpakking

Goeie service van goed personeel

Ik had een nieuwe zaagbroek nodig en ik werd goed geholpen door 1 van uw vrouwelijke collega's. Helaas lag er een verkeerde maat in het schap, maar dat is goed opgelost en we konden er gelukkig om lachen toen ik hem aan had. Daarna wel de juiste maat gekregen en verder fijn geholpen

topkwaliteit en snelle verzending

Ik ben er tevreden. Over het materiaal en de service

Persoonlijk en passend advies

Men neemt de tijd voor je en herkend je als vaste klant. Daarnaast bezitten ze kennis en ervaring om je van een goed advies te voorzien. Elke keer weer blij met de hulp en het advies voor elke hulpvraag ten aanzien van gereedschap en/of materiaal!

Goed, beter, best!

Geleverd op 20 uur in België

Zeer vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Alles verlopen zoals je mag verwachten.

Duidelijke site snelle levering

Schnell ,gut verpackt und wie beschrieben angekommen!

Internetshop ist übersichtlich und durchdacht aufgebaut. Die Artikelbeschreibungen sind durchaus praxisbezogen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

wonend in ter apel eerste keer binnen 24 uur geleverd. simply superb.

was bang voor de maat, maar zit perfect. ga nog een fjallraven hunting broek bestellen als die op voorraad is...

Zeer snel bij reparatie en deskundig advies

Deskundig Snel Veel op voorraad Aardige mensen met een hele goede service

Groot assortiment.

Het is enorm fijn dat u zo'n groot assortiment in uw winkel heeft. Daarnaast is uw service zeer goed en vind ik het jammer dat ik zo ver weg woon anders had ik vaker bij u langs gekomen.

Alles prima geklappt.

Das bestellte Teil war bei anderen Ersatzteillieferanten nicht einmal gelistet. Bei Wolfswinkel war es sogar auf Lager. Den Shop kann ich nur empfehlen.

Snel en netjes bezorgd

Een fijne site en de bestelling was netjes verpakt.

Perfect geregeld

Goed geregeld

Super Preis, schnelle Lieferung nach Deutschlandnd

Habe eine Fiskars Axt gekauft. Hier günstiger als bei Amazon und anderen Händlern. Innerhalb von 3 Tagen zu mir nach Deutschland geliefert also alles top

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, goed product, goede prijs

Snelle levering, goed product tegen een scherpe prijs

Goed product

Alles zonder problemen

Geweldig gereedschap!

Zeer netjes geleverd

Netjes gegaan. Succes met jullie bedrijf

Alles bestens, gerne wieder!

Alles sehr schnell und zu voller Zufriedenheit.

Perfect en correct geleverd

Probleemloos verlopen.

Just PERFECT!

Perfectly handled order. Communication very well managed. I was able to track the shipment of the replacement part from Italy.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS