Filter

Dit behulpzame team heeft altijd een passende oplossing.

Bij Wolfswinkel bestaan alleen oplossingen. Als bijvoorbeeld een product door leveringsproblemen niet aanwezig is word er altijd naar een passend alternatief gezocht.

vlotte en correcte levering

Duidelijke omschrijving van het product op de site. Correcte en stipte levering.

Mooi professioneel bedrijf.

Fijn bedrijf /winkel waar je alles voor onderandere je tuin en bosbouw machine,s kunt vinden.aardig behulpzame medewerkers.

Alles werd snel en correct geleverd dus ik ben tevreden klant.

zeer goed

berouwbare winkel

Vrijdag iets besteld wat ik zaterdag nodig had... Was een gok maar precies op tijd ontvangen

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, advies gekregen om dan PostNL te kiezen als verzender. Prima verpakt en volgende dag geleverd. En dat met de kerstdrukte.

super tevreden klant

elke keer loopt alles perfect , snelle levering , alles netjes ingepakt en goed beschermd , top kwaliteit voor de juiste prijs , jawel een top winkel , zeker voor de tuin/bosbouwer

Vakkennis en vriendelijkheid in één

Een specialistisch bedrijf met zeer veel vakkennis en ontzettend veel goederen in de winkel en op voorraad. Daarbij is de ontvangst en het aanhoren en helpen van een geweldig niveau.

prima uitleg

Enige tijd geleden via de website een (elektrische) kettingzaag (met toebehoren) voor prive-gebruik besteld. De website gaf aan "neem contact op voor levertijd". Dit heb ik gedaan. De medewerker was duidelijk: "wij weten het ook niet, het probleem ligt bij de fabrikant, waarschijnlijk een chip-tekort." Ondertussen waren de artikelen die wel op voorraad waren alvast opgestuurd en heb ik ook keurig ontvangen. Inmiddels is de status op de website aangepast naar "levering binnen 10 werkdagen." Via het werk zeer goede ervaringen met dit bedrijf.

alles is goed gekomen

dank je

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Unkompliziert und jederzeit wieder!

Unkompliziert und jederzeit wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

het geleverde product voldoet volledig aan mijn verwahtingen

Unkompliziert

Alles bestens

altijd goede service.

uitstekend!

Service zoals het hoort.

Vlotte service en feilloze levering.

Topservice die Topkwaliteit leverd!!

Uitgebreid geholpen door meerdere zeer bekwame en vriendelijke medewerkers. Kennis van zaken en gewoon ouderwets goede service en kwaliteit, zoals het vroeger hoorde. Het is niet alleen een nette webshop met scherpe prijzen, maar er zit ook een grote overvolle winkel achter met veel personeel. Heel fijn. Een aanrader voor online of in de winkel. Gr Raoul Michon

Ik ben 100% tevreden over de service en het geleverde product.

De bestelling verliep zeer vlot. We kochten een handwarmer met houtskoolstaafjes en konden ons letterlijk verwarmen aan dit handige . pocketkacheltje. Ons enthousiasme werkte aanstekelijk, want ondertussen kochten ook al drie vrienden van ons een handwarmer bij Wolfswinkel Groentechniek.

Goed en snel geleverd

Na de bestelling prima via mail op hoogte gehouden over het verloop van de bestelde artikelen. Artikelen netjes verpakt toegezonden gekregen. Machine goed afgesteld, kan er zo mee aan de slag.

Geweldig bedrijf .

Prachtige website , met heel veel artikelen. Artikelen heel snel geleverd en is er iets niet in voorraad , dan wordt dit heel netjes aangegeven. Zeer tevreden en beveel dit bedrijf zeker aan.

een top bedrijf , vriendelijke mensen en vakkundig

hoi een mooi bedrijf , en wat er ook besteld wordt het komt , top

Gewoon perfect, goede snelle service

Super handig via de website op tekening en type, onderdelen bestellen. Mocht er een keer iets niet op voorraad zijn word je snel geholpen door de klantenservice. Gewoon top!

Snel en correct geleverd

De Fiskars x21 is licht en geweldig in gebruik, deze kan je een hele dag gebruiken. De sappie van Husqvarna kwam al snel los, na een halve dag moest er al een nieuwe wig/spie in. Das jammer maar snel hersteld

Goede afhandeling van winterbeurt Husqvarna robotmaaier

Probleem met printplaat voor garantie verholpen

top

Altijd correct geholpen en goede kwaliteit van de producten

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS