Filter

Gewoon perfect!

Correcte levering, heldere communicatie . Kortom....zo zou het overal moeten zijn.

Snelle en nette bezorging.

schnell und gut

ohne probleme und schnell

Alles bestens!!

Hat alles so geklappt wie beschrieben.

Prima service!

Prima en snelle service!

Kundig en snelle service

Ruime keuze vakbekwaam en de goede service . Als ik vroeger niet zoveel had gezopen had ik meer spullen bij Wolfswinkel kunnen kopen.

originele onderdelen Husqvarna, snelle levering

Ik zocht een zaagblad en zaagketting voor mijn Husqvarna motorzaag. Bij Wolfswinkel vond ik de juiste info en onderdelen. Zelfs in een mooie set van blad met twee kettingen. Origineel van Husqvarna. Ook al was het met de feestdagen, toch kreeg ik dit binnen twee dagen geleverd.

Product en levering goed!!

Product en levering goed!!

Breed assortiment, ook onderdelen, veel kwaliteitsgereedschap, snelle service

Breed assortiment, ook onderdelen, veel kwaliteitsgereedschap, snelle service

kennis van zaken

Kennis van zaken, artikel zoals omschreven, snelle levering.

Alles naar wens en geen probleme

Snel duidelijk en zonder poespas

Uitmuntend / professioneel

Professioneel geholpen. Weet men het even niet dan wordt er ergens achter de toonbank navraag gedaan.Ik vind dat helemaal super! Je er niet voor schamen dat je er even geen antwoord op hebt. Ga zo door er er blijven tevreden klanten over. Even dit: Mijn buurman in Epe was dhr.Vredenberg. Burg.Tullekenlaan 19. Via hem ben ik 34 jaar geleden bij jullie gekomen. Echter: de man is voor rond 10 jaar overleden en inmiddels ook zijn vrouw. Beide dochters vrrtrokken naar het buitenland en er is dusgeen opvolging meer. Zij adres kan dus bij jullie uit het bestand worden genomen! Vriendelijle groeten. H.de Kloe

Correct en vlot

Producten worden steeds correct en probleemloos geleverd.

Perfect geholpen, goed meegedacht.

Geduldige en professionele uitleg ontvangen. Zeer tevreden!

Prima vlotte service en altijd vriendelijk en goede kwaliteit.

Wij komen op vele fronten bij jullie. Onderhoud en aankoop van vele machines, altijd husqvarna. Aankoop van benzine en olie en natuurlijk de kleding. En over alles zijn wij dik tevreden, kwaliteit en goede service. Dus wij bevelen jullie aan bij anderen. Top.

zuverlässig und unkompliziert

Die Qualität passt, der Preis war auch in Ordnung und die Lieferzeit war angemessen und hat den Angaben entsprochen.

sehr gut

Schneller un perfekter Service. Ware richtig und schnell geliefert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het bestelde onderdeel wat perfect en zeer snel in huis.

Ik zou zou weer wat.bij Wolfwinkel bestellen.

Concurrerend geprijsd en snel

Goede communicatie, snelle respons bestelling en ten opzichte van de concurrenten voor t artikel dat ik had gekocht een goede prijs

Veel uitleg over de aankoop

Rustige, goede en uitgebreide uitleg over aangeschafte produkt

Top service scherpe prijs

Het personeel neemt de tijd om je te adviseren voor de juiste aankoop. De producten zijn ook nog eens scherp geprijsd.

TOP

Gemakkelijk en snel!

No nonsense aanbieding!

Een van de weinige die nakomt wat er wordt beloofd. Besteld voor......... en daadwerkelijk uitgevoerd

Zeer correct in de behandeling v mijn bestelling

Ik bestelde eerder enkele gadgets v Stihl via jullie. Één dag na mijn bestelling ontving ik ochtends een telefoontje van een zéér vriendelijke werkneemster die mij meldde dat 1 item niet beschikbaar/leverbaar was. Ze vertelde me tevens dat dat bedrag per direct zou worden gecrediteerd. 2 Dagen later stond dat bedrag terug op mijn rekening. Ondanks het feit dat mijn totale bestelling over een relatief klein bedrag ging, werd ik behandeld zoals een grote klant vaak een behandeling geniet. Wat een klasse!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS