Filter

Uitstekende kwaliteit en TELEFONISCH BETEIKBAAR EN VRIENDELIJK.

De bestelling was snel rond. Daarna heb ik gebeld daar er een verzendbedrijf tussenbeide kwam dat later onbetrouwbaar leek. Dat hebben jullie mensen mij beaamd daar er toen nog geen vetzending gebeurd was. Dan GLS van jullie doorgekregen en alles is piekfijn geleverd en SUPER GOED GEPAKT. Zeker aanbevolen aan mijn famillie en vrienden.

Correcte service

Artikel was out of stock en ik kreeg meteen mijn geld terug. Ik kreeg een alternatief voorstel en beb dit nadien dan ook gekocht.

Goede prijs, snelle service

De reserve onderdelen voor mijn Husqvarna bladblazer waren net geprijsd en ook snel leverbaar/bezorgd.

Hat alles super geklappt. Schnelle Lieferung tolles Produkt!

Hat alles super geklappt. Schnelle Lieferung tolles Produkt!

bestelling netjes verpakt binnengekomen

snelle levering , netjes verpakt binnengekomen

Supper

Zeer vlotte en duidelijke communicatie, doodgewoon top.

Perfect, goedkoop, niet in bouwmarkt te koop.

Fijn dat je hier als particulier kunt bestellen vooral voor producten die je niet zo snel elders in de buurt kunt kopen. Het product dat ik kocht was 4 tot 8 euro goedkoper dan in andere shops en lage verzendkosten

Website werkt top

En levering overzichtelijk en netjes ingepakt. En vooral snel in huis Dank jullie wel daar voor

Precies wat ik zocht.

Prima service, duidelijk netjes!!

Bestelling loopt vlot, en je wordt via de mail op de hoogte gehouden , gewoon duidelijk zoals het hoort !

Zeer tevreden!

Mooie producten en snelle goede service

Alles ok

Gut

Snelle levering en bij vragen op de juiste wijze beantwoord

super bedrijf

Service geweldig, meedenken en flexibel

Tiptop

Gute und schnelle Lieferung.

Perfecte service

perfecte service

Heldere en overzichtelijke service

Na onze bestelling geplaatst te hebben weet je waar je aan toe bent. Duurt een paar dagen voor levering plaatsvindt en is bekend wat wel en niet voorradig is.

Volgens de afspraken

Super service

Bij mij meestal husqvarna onderdelen En steeds zijn ze verkrijgbaar

geen gedoe, gewoon bestellen wat je nodig hebt, en je krijgt het de volgende dag in huis

het hoeft voor mij geen ervaring te zijn, liever niet zelfs. De beste aanbeveling lijkt me toch dat mensen zich niet meer herinneren iets bij Wolfswinkel te hebben gekocht. dan ging het kennelijk probleemloos

Zeer vriendelijke mensen met veel kennis van zaken en een uitstekende service.

Of het nu gaat om kleding schoeisel zagen of toebehoren tot de bosbouw ze zijn op alle gebieden zeer kundig hierin .

kan alleen maar zeggen top

Gebeld of t voorradig was, (ja) besteld, betaald en de dag erna ontvangen. Super service

Die Ware wurde schnell geliefert und entspricht voll den Erwartungen.

Die Website ist übersichtlich aufgebaut. Lieferung erfolgte kurze Zeit nach der Bestellung.

Overzichtelijke website, vlotte levering

De website heeft een duidelijk overzicht van de verschillende categorieën. Bestellen gaat vlot, evenals de levering. Geleverd product is stevig verpakt.

Duidelijke site, snelle levering! Top!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS