Filter

Gewoon een goed bedrijf top service . Ik had een vraag e mail gestuurd en binnen 2 uur een duidelijke reactie. Met perfecte uitleg. Gewoon een zeer net bedrijf met hart voor de klant. Toppie

perfecte services

Dit bedrijf raad ik iedereen aan zij hebben zeer goede services.

Snelle en probleemloze levering, fijne korting

Ik was op zoek naar een gardena bodembevochtigingssensor. Snel gevonden op jullie website, met nog een korting van 14%. . Besteld en binnen een paar dagen in huis, ondanks de waarschuwing van grote zomerdrukte op de website. Zeer tevreden dus.

snel en lage transportkosten

anderen vragen €49 transportkosten voor het lange (260cm) pakket, Wolfswinkel een faire €9,9. Top. En snel geleverd ook nog.

Top en snelle levering, heel fijn

Top artikel en top bedrijf

Snelle levering ondanks vakantie

Prima artikel, snel geleverd ondanks de vakantieperiode.

Faultloos van bestelling tot aflevering

simple process as it should be. Order placed, updates received, order delivered. 100% recommend .

Fijne webshop, goede prijzen en snelle levering

Fijne webshop, goede prijzen en snelle levering. Alles wat ik verwacht van een webwinkel. Top

Van bestelling tot levering verliep alles super vlot

Verpakking was ook prima in orde

Schnell und zuverlässig

Beste Auswahl an Ersatzteile

Keurig volgens de afspraken geleverd

Vlotte en goede begeleiding van de order en volgens afspraken geleverd

Duidelijk omschreven met foto van producten, tevens een snelle verzending en goed verpakt. Tijdens dit alles goed op de hoogte gehouden omtrent verzending. Ik ben zeker tevreden en kom zeker terug.

Vlugge verzending van het onderdeel.

Uitstekende service

Gewoon eeen fijne ervaring, bestellen en netjes bezorgd.

Snelle en goed verzorgde levering.

Mijn bestelling van de Gardena wandslangenbox 25 rollup werd snel en keurig uitgevoerd. Bovendien was Wolfswinkel de goedkoopste leverancier die ik kon vinden. Aanbevolen!

Zo snel thuis, sneller kan niet

Eind van de middag bestelde ik een stokzaag met kniptang. Eén onderdeel zou later komen volgens voorraad. Helder en rekening mee gehouden. Volgende dag om 8.15 alles in huis, ook de kniptang. Tussendoor super op de hoogte gehouden via de mail. Beter dan dit wordt het niet!

Snel en juiste product

Snel en juiste product

Vlug en betrouwbaar

Schnell, gut und preiswert

Schnell, gut und Preiswert

Vlotte afhandeling v.d. bestelling. Follow-up.

Vlotte afhandeling v.d. bestelling. Follow-up

Snel en levering zoals afspraak

Bestelling geleverd de volgende dag zoals beschreven werd

Super snel!!!!

Heel tevreden. Tot de volgende keer!

Geen problemen alles correct verlopen

Snelle levering van de gardena vernevelaar tot nu toe werkt het goed

Vlekkeloos:)

Fantastisch! Eigenlijk zoals we verwachten maar weet uit ervaring dat het allemaal niet zo vanzelfsprekend is! Goed geregeld!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS