Filter

Snelle en correcte service! Er was een probleempje met de transporteur maar dat werd direct opgelost. Korte wachttijden aan de telefoon ( is zeldzaam geworden...), direct zeer heldere antwoorden en actie.

Zeer snel geleverd. Verpakt in een prima formaat doosje ( niet onnodig groot.) Duidelijke en voldoende mails. Kortom, dikke prima.

Snelle en goede verwerking v.d. bestelling

Alles zoals het hoord!

Snelle geleverd

Wolfswinkel heeft mijn robotmaaier snel geleverd met veel extra accessoires.

In een woord: Top

Snelle levering met goede website

Top kwaliteit producten, betrouwbaar en snelle levering

Bij mijn zoektocht naar professioneel gereedschap voor de bosbouw kwam ik al snel bij Wolfswinkel Groentechniek terecht. De website schepte met het aanbod direct vertrouwen. De ontvangen goederen maakte de verwachtingen meer dan waar. De snelle levering kwam zeer goed uit. Voor mij de plek waar ik ga kijken als ik weer op zoek ben naar nieuw gereedschap!

mijn ervaring is zeer positief

Zeer goede service. Ook op het gebied van advies. De machines werken ook uitstekend.

Alles perfect, beter kan haast niet

Vanaf de bestelling in de webshop is alles vlekkeloos en snel verlopen, betaling, bevestiging vd bestelling, verzending en levering. Ik kan geen enkel minpunt bedenken en ben supertevreden met de aankoop. Er is maar 1 score mogelijk, 10/10!

Makkelijk besteld en super snel geleverd!!

Super snel

En veel mailtjes over de status van betaling en verzending. Top

Prima, snel geleverd

Snel en veilig online kopen

Perfect artikel veilig betaald snel en stevig verpakt geleverd en product is zoals het moet zijn En communicatie vriendelijke medewerkers en snel antwoorden per mail Dus een dikke 10 en de Aanrader van de eeuw Danku

Snel geleverd voor een goede prijs

De producten zijn van een goede kwaliteit en werden voor een mooie prijs geleverd.

Snelle verzending

Goede service en kwaliteit, snelle levering.

Fijn eerste ervaring

Eerste keer een bestelling geplaatst bij wolfswinkel, alles verliep vlekkeloos, bestelling, opvolging, verzending. Zeker een aanrader

Snel,correct en zonder problemen geleverd.

Brilliant

klein onderdeel voor een kettingzaag. werd snel geleverd

Kwaliteit goede prijs en zeer snelle afhandeling!

Kwaliteit, goede prijs en snelle afhandeling + verzending!

Ik zocht een specifiek stuk gereedschap en heb het gevonden

Ik ben blij met mijn stuk gereedschap. Ik was even bang dat ik lang moest wachten maar dat hoefde gelukkig niet.

Doen hun best

Mes grasmaaier besteld Doen hun best binnen de mogelijkheden. Veel vertraging door aanleveren van fabrikanten. Na 11 dagen geleverd. Had er gelukkig geen haast mee.

vlotte service, goede producten

Uitstekende keus aan kwalitatieve producten. Ook nog een goede combinatie deal. een erg vlotte , correcte levering, gewoon : top.

Mooi messing spuitstukken.

Ja, echter post NL leverde 2 dagen te laat ! Met de gewone brievenpost.

Was keurig en snel geregeld.

Was keurig en snel geregeld.

Vlotte levering

Naast een scherpe prijs, werd de gasbrander snel geleverd. Je wordt ook prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling..

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS