Filter

Goed en vlot geleverd

Goed en vlot geleverd

Tevreden

Snelle bezorging en netjes verpakt.

zeer snelle, correcte levering van perfect materiaal

kwaliteitsmateriaal dat zijn geld dubbel en dik waard is ... bovendien heel vlot geleverd ...

goed geleverd

een weekje moeten wachten maar dat valt wel mee

Verrast door de snelheid van levering

Prettig om hier iets te bestellen

top bedrijf

Prima bedrijf met hoge specialisatie graad. Niet alleen goede website maar ook een bezoek aan de fysieke winkel is een feest.

Goede website, goede service, goede prijs, snelle levering

Goede website, goede service, goede prijs, snelle levering

Echt super behandeld

Ik ben zeer tevreden, omdat jullie met je klanten mee denken. Ik had wat besteld maar daar zat een Engelse stekker aan wat ik niet had gezien, maar jullie maakten mij daar op attent, zoiets vind ik echt Top. En dan sturen jullie nog even een mailtje met de goeie stekker echt Top.

Mooi product en erg snel geleverd

Goede website. Mooi, handig product en erg snel geleverd.

Correct,vlug en betaalbaar

Veel keuze , besteld en s´anderendaags geleverd. Correcte afhandeling en opvolging. Uiterst tevreden.

prima service

Prima service en snelle levering.

Goede service en communicatie

gewoon een prima webwinkel.

Goede website makkelijke bestelling en snelle levering

Via Google bij de website terechtgekomen. Makkelijke kunnen bestellen en snelle levering. Fijn en vertrouw.

Netjes, duidelijk en correct

Gewoon goed zoals ik zou mogen verwachten.

Super geholpen en erg blij met de service

Ik ben wederom super geholpen. Ik had een nieuwe blad en ketting voor mij Kettingzaag (precision blad van Hasqvarna). Ze hebben direct het tandwiel vervangen en de zaag werkt nu beter dan toen hij nieuw was. Een echte aanrader voor iedereen die de accu zaag heeft.

Aangename ervaring

Niet alleen uit uitgebreid gamma maar ook het grote aanbod van reserveonderdelen maken het aangenaam winkelen.

helemaal in orde !

Helemaal in orde, alleen in de beoordelingspagina snap ik niet hoe ik de hoogste beoordelings sterren kan aangeven..

Snelle levering, perfect Product

Makkelijke website, snelle levering, en voor normale prijzen.

Snelle levering en goede service

Duidelijke site , overzichtelijk en een goede service, maakt waar we ze beloven

Direct Verzonden...en goede communicatie

Vlot besteld, vlug geleverd

Vlot besteld, onmiddellijk duidelijke respons terug van mijn bestelling. Goede prijs Vlugge levering

Heel fijn geen enkele opmerking

Mijn eerste bestelling was van door mijn fout verkeerd. Maar zeer goed opgelost door jullie

Zeer snelle correcte service

Zeer goede opvolging van de bestelling. Keurig verpakt

het was correct en op tijd binnen

Het is prettig verlopen en wie daar voor heeft gezorgd is Tom. Verder heb ik nog geen ervaring. Eerlijkheid staat voor mij bovenaan. Het is altijd t proberen waard.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS