Filter

Duidelijke site. Snel verstuurd. Juiste producten en goede kwaliteit.

Snel en goed geholpen

Ik belde of het artikel sneller leverbaar was dan op de site stond. De medewerker ging in de winkel kijken en er was nog 1 op voorraad. Als ik meteen zou bestellen was het de volgende dag in huis. Dat klopte ook precies. Dus zeer tevreden, zodat mijn man meteen weer aan het werk kon.:)

Snel en voordelig

Leuke aanbiedingen en snel geleverd

Helemaal top

Bestelling netjes uitgevoerd, goed verpakt en op de afgesproken tijd.

Snel. Prachtig

Prachtig . Snel.juist

Prima service, zonder problemen

Prima service, zonder problemen

Voor het eerst wat besteld zeer tevreden

Ik heb er alles wat ik nodig had kunnen krijgen ben zeer tevreden

Snel en adequaat gehandeld

De mover etc werden op tijd en volledig geleverd.

snelle levering en juiste afhandeling

snelle levering en juiste afhandeling

Alles volgens bestelling en op tijd

Volledig volgens bestelling en volgbaar via track en trace. Alles in 1x geleverd en past uitstekend. Wat wel jammer is dat ik nog iets wilde bijbestellen, daar via de website de klantenservice voor heb benaderd maar niets van hoorde, dus niet gelukt is. Wellicht een idee om daar verbetering in aan te brengen. Betekent wel dat ik het ergens anders ga halen want om daar verzendkosten voor te betalen gaat mij iets te ver

geweldig

Perfect!

goed bezig,doe zo voort

slechte communicatie

heb paar keer mail gestuurd geen antwoord paar keer gebeld personen konden mij niet verder helpen degene die er overging zou terug bellen ook niet dus al met al slechte ervaring daarbij heb ik ook nog eens lang hierop moeten wachten ruim 3 weken

Geweldige service, mijn vraag werd zelfs op een zondag beantwoord. TOP

Ik was op zoek naar een benzinetank voor mijn Husqvarna Rider 214C. Kom ik bij Wolfswinkel terecht die deze in voorraad hebben voor de modellen R200 en R 300, toch twijfel of deze wel geschikt is en een mail gestuurd. Thomas antwoordde prompt dat deze geschikt was, met vermelding van het artikelnummer. Keihandig. Even extra verlemden dat het een zondag was. Benzinetank besteld op zondag dus en vrijdag geleverd. Dank u wel. Ik beste zeker terug als ik iets nodig heb. Vriendelijke groeten, Peeters Luc / België.

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze hebben er echt nog de kennis en goede prijzen!

Goed geholpen en tevreden weer naar huis. Bedankt kom zeker nog weer eens terug! Moeite waard om eens langs te rijden voor zowel professionele artikelen als voor de consument die van goede kwaliteit houdt .

Super 100%

Gerne wieder, sehr zufrieden, 100%

Flymo Ersatzteile

Auch schwierig zu beschaffende Teile wie bestellt zu fairem Preis geliefert. Danke, gerne wieder!

prima service

Prima service, snelle levering

Snel geleverd en ook de bestelling ging eenvoudig.

Het product was eenvoudig te bestellen en de informatie over de levering was correct.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Goede prijs voor een tweede hands Husqvarna

Met een telefoontje een zeer fijne, krachtige Husqvarna 560 xp gescoord waar net de kop vanaf is. De machine is erg prettig, loopt als een zonnetje en heeft veel power. Erg tevreden.

Geen wolf in schaapskleren!

Professioneel en efficiënt

Goederen werden in deelleveringen geleverdvan zodra ze voorradig waren.

Goede communicatie en leveringen

13 Krimweg A