Filter

Snelle levering!

Ik had dit product eerst elders besteld maar was daar helaas niet meer leverbaar en toen via Wolfswinkel besteld en dag later de bosmaaier in ontvangst mogen nemen. #blijezoon :)

alles zeer vlot verlopen

in de namiddag besteld en de dag erop al geleverd vlotte service en redelijk prijs ook

Perfecte service

Alles netjes geleverd, goede prijzen en in stock voor wisselstukken van 20 jaar oude bosmaaier.

Betrouwbaar, overzichtelijk, snel ,goede communicatie

Perfecte eerste ervaring, overzichtelijke website , prijs kwaliteit, prima communicatie, snelle verzending. Jullie hebben er een nieuwe klant bij !!

Goeie producten en snel geleverd!

Erg blij met mijn kloofbijlen en onderdeeltjes!

Super service,

Ik heb een extra wandhouder voor een Gardena Rollbox besteld. De verzending en levering was super snel. Product ook reeds geïnstalleerd, nu kunnen we simpel de Rollbox van de achter- naar de voortuin verplaatsen om daar ook gebruik van de box te maken.

Snel geleverd voor een goede prijs

Pomp doet het uitstekend.

Alles perfect!!!

Alles perfect!!!

Maaikop Husqvarna trimmer

Wist niet welke maaikop ik voor mijn inmiddels oude grastrimmer moest gebruiken nadat de oude stuk ging. 's avonds gemaild met vraag, volgende ochtend antwoord, en 2 dagen later kon ik al gebruik maken van een nieuwe maaikop op mijn Husqvarna trimmer. Prima geregeld, goed advies, snelle levering en acceptabele prijs voor prima product

Gemakkelijk bestellen en correcte levering

Ik kon eenvoudig via de site mijn onderdelen vinden. Na bestelling werden deze coorect en snel gevelrd.

Hat alles gut geklappt.

Alles stimmt von Angebot bis zur Lieferung. Die Verpackung innerhalb des Kartons könnte besser sein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top service bij Wolfswinkel

Super service en snel geleverd

snel en aangenaam

snel geleverd en eenvoudig te bestellen, prima

duidelijk kunnen opzoeken, bestellen en ontvangen

Duidelijk , volt verlopen snelle reactie op mail met vragen ..kortom top

Service professionnel

Tarif correct , livraison rapide

Wolfswinkel is ter zake kundig en zeer efficiënt georganiseerd.

vanaf het allereerste telefonisch contact en door alle verdere fysieke, telefonische en online bezoeken heen een zeer prettige indruk die altijd zeer efficiënt is gericht op het oplossen van onze product-, service-, of reparatie-vraag.

Online bestelling. Vervolgens alle nodige info over levering en transport en factuur netjes per mail.

Fijne winkel

Fijne winkel, aardig personeel. Ik kon op korte termijn een afspraak inplannen voor de installatie van de robotmaaier. Goede uitleg.

snelle bezorging

snelle bezorging

Bon prix et expédition rapide

Rien à dire tout s'est très bien passé !

Het hele bestelproces is prima verlopen.

Ik ben goed geïnformeerd over de bestelling. Het product is snel en in goede staat bij mij bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen.

Perfekt

Alles OK

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service met gevoel

Mora 106 en klein trekmes besteld via webshop. Mora 106 was niet meer leverbaar maar keurig over gebeld. Afgesproken dat ik voor een alternatief zou kijken als ik het trekmes kwam halen. Trekmes bleek niet op voorraad maar wel alternatief Mora 105 uitgezocht, ook een prettig mes. Trekmes moest opnieuw worden besteld maar heb ik nu ook opgehaald nadat ik bericht had ontvangen. Verder nog camping gas busjes gekocht. Echt in alle soorten en maten verkrijgbaar bij WW Groentechniek. Bedankt voor de goede service!

Zeer goed. Duidelijk over langere leveringstermijn.

Eerste bestellingspoging kreeg ik waarschuwing dat jullie site misschien gehackt werd door mirrorsite...ik heb de opdracht dan ook afgebroken. Twee weken later terug geprobeerd en alles goed verlopen. Jullie waren duidelijk over langere leveringstermijn die dan toch goed meeviel.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS