Filter

Top.

Alles goed geregeld.

Goed geholpen, tijd genomen, kundig, meedenkend.

Contact met verschillende medewerkers prima bevallen. Mooi assortiment, goede producten en informatie.

Juiste telefonische informatie. En levering vgls afspraak.komt helaas niet veel voor. Alle lof

Goede hulp, snelle service!

Ik ben te woord gestaan aan de telefoon voor een aantal technische vragen over een robotmaaier onderdeel. Antwoorden werden opgezocht en bevestigd. Dezelfde middag heb ik de order geplaatst en is het onderdeel nog verstuurd. De maaier loopt inmiddels weer als een zonnetje!

goed product snelle levering

uitstekend

Snelle levering, prima product aan mooie prijs.

Duidelijke informatie op website, prima product, scherpe prijs en snelle levering.

Netjes verpakt, product zoals beschreven

Netjes verpakt, product zoals beschreven. Levering duurde iets langer dan verwacht maar was van tevoren voor gewaarschuwd.

Prima product, snelle levering

Ruime keuze, mijn bestelde onkruidbrander binnen een paar dagen in huis. Volgende keer weer bij Wolfswinkel!

Goede kwaliteit, snelle levering!!

Product voldoet aan verwachting en snelle levering!

Snel en goed product

Mooie site, snel geleverd. Maaikop past en doet wat het moet doen.

goede website, verzending duurt langer.

onderdeel moet nog gemonteerd worden. daarna pas nieuws.

Top service!

Supersnel geleverd!

Communicatie omtrent levering kan beter.

Ik heb meermaals contact opgenomen via email ivm met een achter gebleven bestelling. Ze hebben pas geantwoord na 3 pogingen. Uiteindelijk is het toch goed gekomen.

Naar wens

Naar wens

Got scammed !

Ordered parts in 19.02.2022 that i never got.First they told me they expected to ship the order around March 10th.Still waiting.Now they won't respond anymore!

• Would you recommend us? No

Uitstekend en snel.

Goedkoopste adres voor het gereedschap dat ik nodig had en de volgende dag al vóór 12 uur in huis.

Top leverancier, snel- prijsgunstig

Paa keer onderdelen besteld voor mijn tuingereedschap. snelle levering en eenvoudige keuze dmv tekeningen. juiste prijs kwaliteit verhouding

Goeie service, levering in 24 u

Zeer goed geholpen door service afdeling / magazijn. & snelle levering .

Zeer snel geleverd

Makkelijk gevonden en snel besteld en nog sneller geleverd. Meer kan ik er niets van zeggen.

Supersnelle levering en correcte prijs!

Ik had savonds een instant batterij besteld voor m’n grasmaaier en de volgende dag in de voormiddag was het al geleverd. Dit tegen een correcte prijs en hele goede service. De volgende keer bestel ik zeker terug via jullie.

Netjes verpakt,tevreden klant.

Gekregen wat ik besteld heb,en netjes verpakt. Op naar de volgende bestelling.

Keurig afgeleverd , goede kwaliteit

Keurig afgeleverd

Perfecte en correcte afhandeling van bestelling !

keurig geleverd

ik was op zoek naar een speciaal fleecevest en dat was overal uitverkocht, gelukkig lag de laatste bij wolfswinkel, zelfs met een beetje korting. weer mazzel. keurig op tijd en volgens afspraak geleverd, geen opmerkingen,

zeer goed

Besteld betaald geleverd in een zin geweldig In een dag

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS