Filter

Eerstgied advies pervtelefoon daarna online besteld

Goed te woord gestaan en correct geleverd . Batterij unit moest nog wel opgeladen worden Slanghaspel werkt weer en kan wel weer een tijd mee!

Tout Parfait

Très satisfait Merci

Snel geleverd en via de mail goed op de hoogte gehouden

Mooie aktie, snelle service. Erg blij met mijn nieuwe Husqvarna kettingzaag!

Een mooie aktie. Bij mijn Husqvarna 345 kreeg ik 1L olie en een veiligheidshelm van husqvarna bij. Hoewel ik dacht dat ik hem nooit geleverd zou krijgen voor mijn verjaardag op 7 april was dit toch het geval. Zo was mijn cadeau net op tijd binnen. Nogmaals dank voor de snelle en goede service.

Zeer positief

Het artikel werd zeer snel geleverd .Top!

Duidelijk

Telefonisch contact zeer aangenaam, goede uitleg. Makkelijk bestellen online en daarna een zeer vlotte levering, je wordt uitstekend op de hoogte gehouden via mails, een prima service. We zijn heel tevreden.

Uitstekende en snelle levering

De manier waarop de takkenschaar (lengte ca 2,4 meter) ingepakt was, was top! De schaar kon tijdens het vervoer absoluut geen schade oplopen.

Snelle levering van het bestelde artikel.

Bol.com kan hier nog veel van leren!!!!

Dit was een super snelle en correcte levering. Ook de mooie en heldere webwinkel mag vermeld worden.

Super Snelle Service

Snel , prijs kwaliteit , groot gamma , TopTop

Conform

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de status.

très satisfaite

Site clair Facile à commander Bon suivi Envoi rapide

Alles correct en volgens afspraak geleverd

ik ben blij met mij n aankoop,een aanrader en zeer goede prijs

zeer snelle leververing

Goede services

Geleverd zoals afgesproken

Klein onderdeeltje van Gardena bestelt

Dit bedrijf gevonden via google. Onderdeeltje bestelt en twee dagen later bezorgd door post.nl. Onderdeeltje was perfect en de Gardena werkt weer. Hoe blij kun je iemand maken.

Miste een stekker bij het smart sproeisysteem. Na een telefoontje snel rechtgezet.

schitterend

Snelle en goede service

Zegt het voort...

Hoe wonderlijk simpel de impact van een positieve ervaring bij een vriend mij heeft overtuigd eens rond te kijken in de Wolfwinkel webshop. Mijn eerste zeer positieve ervaring is een feit en Wolfwinkel raakt mij niet meer kwijt!

Snelle en betrouwbare levering

Snelle levering van kwaliteitsproducten

Alles is goed en snel verlopen , ik heb mijn product snel geleverd gekregen en dat is perfect . Bedankt ervoor

Voldeed aan onze verwachting

Woensdag besteld zaterdag in huis!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS