Filter

Goede service enkel de verpakking kan beter

Goede service en vriendelijk aan de telefoon. 2 opmerkingen... we kregen onze levering in 2 delen. Het zou handig zijn mocht dit ergens beschreven zijn in de bestelling. Een 2e minpuntje, (maar dat lig misschien aan de koerierdienst) de verpakking is gelijk al meerdere keren gebruikt.

prima service en prijs

prima omschrijving, snelle levering en prima prijszetting

Zoeken, vinden, bestellen en leveren: correct en vlot

Zowel het zoeken van een wisselstuk, het bestellen en de levering waren eenvoudig, vlot en correct

Goede service, snelle levering

Een klein onderdeel maar toch op voorraad en een correcte en vlotte levering

Was op zoek voor een motorkap vergrendeling voor mijn zitmaaier, en wonderbaarlijk vond ik deze op site en het was na een paar dagen netjes geleverd.

Snelle levering en goede klantenservice

Ik had per ongeluk het adres verkeerd ingevuld maar werd heel vriendelijk geholpen door de klantenservice

Order prima uitgevoerd.

Prima in orde

Goede produkten en snel geleverd

Op mijn vragen werd snel en correct gereageerd. Plezierig bedrijf!

Super geweldig

Super snelle levering En super service Ik ben helemaal blijv met de spullen die ik besteld heb

Prima service, pakketje in goede orde ontvangen!

Van tevoren werd duidelijk aangegeven wat voor mijn artikel de leertijd zou zijn. Binnen die termijn is het artikel keurig geleverd. Prijs kwaliteit verhouding was uitstekend.

Volledig correct uitgevoerd

Geen nonsens, maar eenvoudige en correcte uitvoering.

Snelle goede service!

Snel en goed geleverd

Doet wat het belooft

Heel goed, snel en kwaliteit

Top Webwinkel

Top kwaliteit , kwantiteit, snelle levering, track and trace. Zeer zeker een aanrader.

Gewoon zoals het hoort

Ik was op zoek naar een onderdeel van mijn Gardena slanghaspel (stom, kapot laten vriezen). Op internet zoeken en Wolfswinkel was één van de weinige punten waar ik hem direct kon vinden en driect kon zien of hij op voorraad was. Prima prijs, in de winkel opgehaald, helemaal tevreden. Gewoon zoals service hoort te zijn!

Keurig geholpen

Keurig geholpen

Telefonische ondersteuning bij bestelling was prima, een forse meerwaarde!

Alles snel en goed geleverd.

Binnen de aangegeven aantal dagen de spullen binnen. Kettingzaag getest en voorzien van olie en brandstof.

Prima product heel snel geleverd!

De éne dag besteld en de volgende dag reeds geleverd. Ondanks de goede reviews voor het product, waren mijn verwachtingen nog afwachtend. Maar het resultaat mag er zeker zijn. Mijn hout geraakt nu gekliefd zonder dat ik moet vrezen voor kwetsuren. Enorm blij met de aankoop!

Juist en vlug

Goede service en snelle levering

Snelle levering en duidelijk overzicht op site

Snel geregeld

vlot, en het was wat ik besteld had ;)

Vandaag besteld morgen geleverd. . Zeer snelle levering

En goede kwaliteit, Bedankt