Filter

Prima ervaring met Wolfswinkel Groentechniek.

Ik had een vraag over een aankoop welke niet direct beantwoord kon worden. Ik werd binnen het uur teruggebeld en kreeg een prima uitleg, waarna ik tot aankoop ben overgegaan. Een volgende keer zal ik zeker weer bij jullie de aankoop doen.

Vriendelijk en goed advies

Netjes en met geduld te woord gestaan, tevreden met ontvangen product.

Vriendelijk en terzake.

Telefonisch goede geholpen, duidelijke en relevante communicatie.

Zeer vlotte en snelle levering van het juiste produkt.

makkelijk, correcte prijs, snelle levering - top !

makkelijk, correcte prijs, snelle levering - top !

Vlotte service

Per toeval heb ik Wolfswinkel leren kennen via opzoekingen op internet. Het is een zeer duidelijke en overzichtelijk site wat me zin geeft om allerlei zaken te kopen. Ik ga er zeker nog bestellen, vooral door de duidelijke en transparante communicatie.

Wolfswinkel heeft mij snel aan het juiste product geholpen en dat voor een hele mooie prijs!

Doordat mijn kloofbijl bij een klus kapot was gegaan moest ik snel een andere, Wolfswinkel had de juiste bijl voor de beste prijs (van internet). Ik ben er zeer content mee en is daarbij nog razend snel geleverd. Bedankt.

Snel geleverd, goede prijs

Een mooie prijs en snelle levering. Voor herhaling vatbaar!

Kwaliteit en kennis van zaken,

Vriendelijk en voortvarend

Goede service en heel netjes telefonisch te woord gestaan!

Goede service! Ik had een klapzaag besteld, maar de verkeerde gekregen! Geen probleem, direct de goede gestuurd en de volgende dag al bezorgd!! Netjes telefonisch te woord gestaan! Groetjes Gert!

goed en snel

-De website heeft een duidelijke structuur. levering kwam ook sneller dan verwacht aan.

Een winkel naar mijn hand.

Snelle bediening, goed kwaliteit. Iets om in de toekomst verder te doen.

Gewoon goed!

Heb een Fiskars X27 kloofbijl besteld voor een voordelige prijs en snelle verzending. Erg tevreden!

Snelle service en top product.

Super snelle en nette levering. Netjes verpakt en alles keurig erbij kwa pincode en alles van de maaier. De installatie zetten die bijgeleverd zijn is ook dikke prima. Installatie is prima zelf te doen als je de video volgt van husqvarna. Kort gezegd een super winkel met een super product. Groeten Bastiaan

Groot assortiment onderdelen

Onderdelen besteld voor een Husqvarna 359 uit 2001. Heel gemakkelijk via de onderdeel tekeningen op de site. Alles mooi op tijd ontvangen. Alle onderdelen zijn orgineel. Goede service. Ga hier vaker onderdelen bestellen.

Snel en goed geleverd

Er is precies geleverd wat ik besteld had. Ook netjes de volgende werkdag verstuurd.

super

netjes verpakt en vlot geleverd

Snel levering en een top machine

Zondag besteld en dinsdag al thuis in België En een top machine dat perfect afgesteld tot firma

Alles keurig op tijd geleverd

De beloofde service wordt ook daadwerkelijk gegeven !

De webshop is makkelijk in gebruik , alle artikelen duidelijk beschreven , prijzen zijn super , de gezegde levering is wel degelijk op tijd . In 1 zin ; WOLFSWINKEL MAAKT HET GEZEGDE , KLANT IS KONING , WAAR !

Bestelling stond klaar, snel afgehandeld. Alle tijd voor vragen en opmerkingen.

Snelle en correcte service top

Na bekijken website en besteld te hebben is er snel en correct gehandeld top

Keine guten Erfahrungen

Bestellt wurde von mir ein Gehörschütz für private Zwecke. Angeblich wird die Ware innerhalb von 5 Werktagen versendet. Bei mir jedoch nicht. Auch keine Mitteilung über die Verlegung des Liefertermins. Es geschah schlichtweg nichts. Eine E-Mail von mir, wann mit der Versendung zu rechnen sei, wurde nicht beantwortet. Ich bin schließlich vom Vertrag zurückgetreten. Der Kaufpreis wurde mir zügig erstattet. Voraus ging meine Ankündigung, andernfalls Strafanzeige zu erstatten. Dazu hatte mir ein niederländischer Freund geraten, der auf einem niederländischen Bewertungsportal gelesen hatte, dass dem Käufer der Kaufpreis erst erstattet wurde, nachdem der eine Anzeige bei der Polizei gemacht hatte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles geleverd zoals ik gevraag gat

alles op tijd

Goed geholpen door de servicedeskmedewerker , ondanks het om een weinig courant onderdeel ging.

Na bestelling supersnel geleverd. Ik had alleen nog wat moeite om de keuze afhaalpunt te maken. Na bestellen op nieuwere iPad ging eea wel zonder problemen.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS