Filter

Alles op tijd geleverd

Aantal verschillende producten besteld. Op tijd geleverd, goed verpakt. Kortom, alles volgens afspraak

DIe 9,8 is fake, check de Google reviews!

Winkel informeert niet op tijd over lange levertijden. Let op, de webshop geeft aan "op voorraad", maar bedoeld wordt: "We denken dat onze leverancier wel voorraad zal hebben". Als dit niet zo is (op dit moment zijn veel fabrikanten aan het worstelen met chiptekorten) informeer Wolfwinkel niet, ook niet wanneer je een e-mail stuurt. Na fors aandringen komt Wolfswinkel uiteindelijk wel in actie en weet de order netjes op te pakken en een voorstel wachten of terugbetalen te doen. Terugbetalen was dezelfde dag keurig geregeld. Geen slechte winkel dus, maar dat dropshipment via hun leveranciers werkt slecht. informeer van tevoren of er eigen voorraad is, als je haast hebt.

top: gemakkelijk besteld, snel geleverd, goed materiaal

-bladmoer voor kettingzaag-

Top snelle bezorging

Zeercgoed

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd, fijne website

Duidelijke website en betaalpagina. Snelle levering. Kortom zeer goede webwinkel.

Alle verwachtingen en beloftes waargemaakt.

Duidelijk aanbod op de website met uitgebreide productinformatie. Aankoopproces verloopt soepel en zoals je dat wilt. Ook de informatievoorziening over de leveringen is compleet. Zeer tevreden dus.

Goede voorraad, Snelle levering, goed verpakt en producten zoals omschreven

Mijn onderhoudsonderdelen voor grasmaai-robot heb ik bij Wolfswinkel besteld. De onderdelen waren zoals omschreven, origineel van de fabrikant. Snelle en duidelijke levering. Alles in orde.

correcte levering en een zeer goede prijs

positief

alerte reacties

De leverancier had het product niet afgeleverd dus wij niets ontvangen. Na een paar telefoontjes hadden wij het met 2 dagen al thuis. Kunnen we aan de slag, dank je wel telefoniste van Wolfswinkel.

Gewoon goed

Besteld en volgens afspraak keurig bezorgd ..

Topservice en snelle levering

Snelle levering van specialistische zaken rondom verzorging van outdoormateriaal.

Topservice

Duidelijke omschrijving, eerlijke prijs

We hebben een tuinslang van 100meter besteld. Op internet werd ik overspoeld door soorten tuinslang, verschillende diktes, etc. Bij Wolfswinkel was het gewoon duidelijk, deze tuinslang kon ik aansluiten op onze andere tuinslang. Vergeleken met andere winkels is de prijs ook gunstig. Slang kwam snel binnen en ziet er uit van goede kwaliteit. Top dus!

Goed product voor goede prijs, bezorging kon sneller

Mooie bijl gekocht als cadeau, deze kwam helaas een dag te laat binnen. Donderdag besteld en zaterdag geleverd, maar verder niks te klagen.

super snel afgeleverd, binnen 24 uur, artikel perfect.

perfect

GOEDE SERVICE EN SNEL BEZORGD

GOED TEVREDEN

Heel tevreden.

Mooie schoenen, voor een nette prijs en snel geleverd.

snel, en accuraat

snel, en accuraat

Keurig geregeld allemaal.

De levertijd staat goed bij het product zodat je weet wanneer iets ongeveer geregeld gaat worden. Mails met levering en afhandeling zijn duidelijk Telefonisch contact was ook keurig.

snelle bezorging

na lang zoeken dit item gevonden op uw website direct besteld en na twee dagen al geleverd

Scammers?

We ordered a part and paid. They were not sent. They are not responding to this email. Scammers? Order 22165001

• Would you recommend us? No

snel en duidelijk

Prima zaak !!

Producten naar wens en vlotte verzending

Beide producten die ik besteld heb in goede staat ontvangen. De producten waren als verwacht en netjes verpakt.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS