Filter

Producten naar wens en vlotte verzending

Beide producten die ik besteld heb in goede staat ontvangen. De producten waren als verwacht en netjes verpakt.

Meindl wandelschoenen besteld. Goedkoper dan elders en in mijn maat. Binnen 2 dagen ontvangen.

Stipt, voordelig en correct...

Ook telefonisch contact met deze zaak verliep vlot en correct.

Snelle en correcte levering. Daarnaast, niet onbelangrijk, de goedkoopste leverancier van wondafdekmiddel voor bomen

In orde

Levering conform de bestelling, wel in etappes maar dat is overmacht deze tijd.

Snel geleverd geen problemen

Grandfors bruk 415 wildlife hatchet, mooie handige bijl, ligt lekker in de hand. Prima voor klein werk, en goed scherp.

Prima Ware zu einem fairen Preis superschnell geliefert - wir sagen Danke!!!

Die Firma bietet erstklassige Produkte zu einem fairen Preis an und liefert superschnell - montags bestellt und mittwochs geliefert. Und das alles, wo andere Händler lieferunfähig sind. Wir können diese Firma wärmstens empfehlen!

Snel, helder en betaalbaar!

Snel, helder en betaalbaar!

Gewoon goed, online besteld snel geleverd.

Prima ervaring, online besteld, snel geleverd.

goede service

eenvoudige duidelijke website, product snel en netjes geleverd

Communicatie goed, prima op tijd geleverd.

Gewoon goed.

Doen wat er beloofd wordt en snelle levering.

Prima en op tijd geregeld

Goed en snel geleverd

Zeer snel met mail en bezorgen top.

Top ervaring. Top kwaliteit.

Snel geleverd conform verwachting

Positief, snelle levering en netjes verpakt. Product voldoet aan verwachting

Snelle levering!

Speelgoed Husqvarna grasmaaier besteld voor de verjaardag van mijn neefje. Mooi degelijk speelgoed en snelle levering. Topservice!

Goed materiaal en een groot aanbod. Professionele kwaliteit

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer te vreden over de service bij wolfswinkel. Alles staat duidelijk aangegeven. En ook nog een snelle levering, krijg ook alles snel via de mail over de bestelling. Zeer tevreden

excellent service and value , thanks !

Very positive experience , communication was very good as well and you provided the best value I could find on the internet in Europe . I have already recommended you to a friend who is looking to purchase an axe .

Perfekter Verkäufer!

Original Teile zum Super Preis. Schnelle Lieferung auch nach Deutschland. Sehr gut aufgestellter Onlineshop!

geweldige snelle levering

fantasties dit is wat men van een leverancier verwacht. Site is goed bereikbaar,en up to date.

Overzichtelijke webshop en snelle verzending

Fijne webshop met uitgebreide keuze. Makkelijk bestellen en snelle verzending!

Zeer snelle levering!

Duidelijke webwinkel met snelle levering

Precies op tijd had ik mijn bestelling binnen (boombeschermers). Het product voldoet aan mijn verwachtingen en voor een nette prijs. Kortom een tevreden klant erbij Wolfswinkel!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS