Filter

Schnell, freundlich und super Service!

Die von mir bestellte Ware war leider doch in Größe S nicht mehr lieferbar und ich erhielt eine sehr freundliche Email. Darin wurde mir vorgeschlagen eine andere Größe auszuprobieren, ich wußte, dass es mit einer anderen Größe auch noch passen würde, bestellte diese und keine Woche später traf das Paket per GLS ein! Alles perfekt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitgebreide website waar veel op te vinden is van Husqvarna machines. Een onderdeel was niet op voorraad terwijl dit wel op stond. Werd overigens keurig kosteloos na geleverd.

perfect

goede website, heldere communicatie'. levering conform afspraak; een verademing

Duidelijke webwinkel, vlotte levering

Prima winkel

artikel voldeed aan de verwachtingen, leveringsperiode niet geheel

Het artikel was exact hetgeen ik voor ogen had, echter de beloofde leveringstermijn van 2 tot 4 werkdagen werd zonder mij in kennis te stellen met drie dagen verlengd, waarddor ik een klus moest laten schieten

Goeie service en snel geleverd

Ook in coronatijden gewoon makkelijk met afhalen

Zie hieronder

Snel gereageerd. Voortdurend op de hoogte gebracht van de tijdlijn. Snel de afrekening ontvangen en bewijs van betaling. Komplimenten

Goede beschrijving en snelle levering

Goede omschrijving van het product op de website. Snelle levering thuis.

Goede kwaliteit producten, snelle levering

5 stuks Swegler nestkasten besteld; hartstikke mooie, duurzame vogelnestkasten,. Voor verzending goed verpakt en snel geleverd.

Snelle en efficiënte levering

Snelle en efficiënte levering

Goed op de hoogte gehouden en snel geleverd

Zie hierboven

Uitstekende snelle levering

Gewoon goed

Aangename verrassing.

Zeer vlotte site om onderdelen te zoeken en te bestellen. Snel en correct geleverd. Ik kom zeker nog eens terug.

Super service

Heel blij mer mijn snel geleverde gereedschap

Vlotte correcte levering

Zo gezien bij de Dakar, gezocht, gevonden en in huis,top

Top!!!!!

Alles vlot verlopen.

Kwaliteit

Mijn producten kon ik goed en duidelijk vinden. Duidelijke producttekening en flotte verzending. Op naar de volgende bestelling.

Voor de eerste keer zer goed

Alles zo als besteld goed naar gekomen

Snelle levering, breed assortiment. Goede kwaliteit.

Part not possible to buy in Sweden. By chans I found Wolfwinkel. Super

perfect

bestelling netjes aangekomen zoals ze zijden prachtig

Scherpe prijs en snelle levering

Uitstekend!

Kauf Olight Marauder 2

Alles zur guten Zufriedenheit abgelaufen. Kulanterweise wurde die Taschenlampe während eines Garantiefalles sogar gegen einen andere gewünschte Farbe getauscht. Gerne wieder - alles top

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Compleet assortiment tegen scherpe tarieven en snelle verzending.

Overzichtelijke webbsite, directe bevestiging van bestellingen en snelle levering.

Zeer snelle levering, goed verpakt

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS