Filter

Hier ga ik nog ontzettend veel bestellen !!!!

Top bedrijf. Bestellen en binnen de 3 à 4 dagen geleverd in de pakketbox. Top kwaliteit

Prima!!

Producten zijn zoals omschreven en snelle verwerking en verzending! Prima!!

Vlot besteld en razendsnel geleverd

Een duidelijke site; makkelijk bestellen en betalen; snelle levering, met tussentijds op de hoogte stellen van de voortgang der dingen. Voorbeeldig kort webwinkeltraject

Prima product

De informatie tav de bestelling via de mail is perfect. De levertijd was onduidelijk, maar dit werd meteen vermeld. Zeer tevreden.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit

Betrouwbaar, snelle levering en goed ingepakt.

Het is altijd even afwachten hoe het verloopt bij een eerste aankoop maar de levering was gewoon top, goed product en prima service. Levering vanaf circa 100 euro gratis is wat aan de hoge kant en enige retourkosten zijn voor de klant. Daarentegen zijn ze daar wel duidelijk over en heb je verder ook geen gedoe. Wat ons betreft heeft Wolfswinkel er een klant bij. En nee. we worden niet betaald voor deze review Gewoon tevreden...That’s all ;-)

100 % tevreden

eerlijke handel snelle levering goederen zijn in orde

perfect

kettingzaag en zaagbroek besteld, perfect geleverd, en snel.

prima/uitstekend

snel geleverd via track/trace. Zo zou het overal moeten gaan

Vlug en correct

Prijs producten en verzendkosten zijn niet buitensporig. Snel geleverd top.

Snelle service en soepele garantie

Mijn bestelde snoeigiraffe is tijdens transport beschadigd geraakt. Na kort overleg werd direct vervanging geregeld. Dank, het snoeien kan nu gewoon doorgaan!

Snel geleverd, zeer betrouwbaar

We hadden slechts een plantenspuit besteld. :) Maar hij werd keurig binnen twee dagen geleverd, echt perfect. En hij werkt nog goed ook!

De levertijd van de kettingzaag was langer dan verwacht. Uitgebreid telefonisch advies gekregen voor een beter alternatief. Top service!

Snelle levering en goede klantenservice!

Verkeerd onderdeel ontvangen ,gebeld met de klantenservice en het probleem was binnen 10 minuten opgelost. De volgende dag het goede onderdeel ontvangen. In een woord super!!

Duidelijke informatie en snelle levering

De informatie over het product dat ik bestelde was duidelijk en volledig. De levering snel en de verpakking verzorgd.

mooi produkt en goede prijs

Mooie bijl besteld, deze was zeer snel in huis voor een prima prijs, Top!

Ik werd voortreffelijk geholpen na webshop levering van defect product. Er werd onmiddellijk zonder moeilijk te doen een nieuwe opgestuurd.

mijn eerste bestelling en ben overtuigd goeie ervaring

snelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Giede service

Hier wordt ik blij van!

Een overzichtelijke website, makkelijk bestellen en een goede prijs. Waar ik helemaal blij van werd is dat de zaag voor verzending is getest. De bezorging was snel en goed verpakt. Na te hebben gebeld werd ik super snel teruggebeld door de monteur die mij goed wegwijs gemaakt heeft met het snelspan systeem. Dank jullie wel en tot snel

prima producten. vlot geleverd.

Fijn bedrijf. Goede service.

Snelle service!

Hele duidelijke webshop, en hele snelle levering van het bestelde product! Zeer tevreden.

Naar verwachting

Conform verwachtingen geleverd