Filter

Verstand van machines, stipt in aflevering !

Goede ervaring met de aankoop van diverse machines en benodigheden, de juiste uitleg en netjes afgeleverd.

excellent

impeccable .que du positif , pièce introuvable en France , livraison rapide

Verkopen wel maar na service een dikke NUL

We bestellen een bladblazer met enkele opties zoals, Hoofdtelefoon met radio verbinding, bril, handschoenen... alles wordt perfect geleverd alleen is de hoofdtelefoon geen nieuwe, deze is niet compleet en er zit zelfs een factuur van een andere klant bij in de verpakking, het gaat het dus gewoon om een retour van een andere klant, na 4 vriendelijke emails in totaal krijgen wij nog steeds nul reactie !!! we zijn totaal niets met de hoofdtelefoon die toch wel 135 euro kost, wat een ***service voor dit bedrijf !!! never again

Betrouwbaar en snel en goede producten

Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen.

Perfecte levering

Vlotte, nette gang van zaken bij Wolfswinkel! Een betrouwbare firma!

Kwaliteit is altijd lastig te beoordelen online, maar bij Wolfswinkel zit je op dat vlak goed! What they preach is what they sell. Erg tevreden met mijn aankoop en zeer snelle levering. Ik kom zeker terug!

Alles zo als het moet.

Snelle levering goede informatie

snel

Makkelijk en snel te bestellen en snel in huis.

Snel en goed

In de Kerstweek binnen 24 uur leveren? Geen enkel probleem :-)

Snelle service en goed persoonlijk advies

Bestellingen werden snel en adequaat afgehandeld. Bij telefonisch contact werd ik prima en vriendelijk geholpen. Enige punt van verbetering is dat de omschrijvingen van de artikelen op de website iets specifieker kunnen. Daardoor had ik in eerste instantie niet het juiste product.

mooi bedrijf met veel kennis van zaken

Zoals in het kort al beschreven was.

Betrouwbaar zoals jullie assortiment!

Jullie doen precies wat jullie beloven, zonder poespas maar wel betrouwbaar.

Zeer goed en snel

Zeer snel en goed geleverd

Besteld en de volgende dag verstuurd ,de dag erop ontvangen . En dat in de week voor kerst

Duidelijke website. Competitieve prijzen. Snelle levering.

Beste prijs en super snel geleverd Heel tevreden over deze winkel. Ik was zelf laat om te bestellen en toch op tijd gekregen. Super !

mijn ervaring is goed

Artikel is in goede orde ontvangen en op tijd. Goede service.

goede service , ook op de hoogte gebracht van de laattijdige levering

v

Goede servive

Bestelling geplaatst gehad alles ging goed

Ik had een tekort bij mijn bestelling. En jullie hebben dit onmiddellijk recht gezet. En hetgeen tekort was ,op gestuurd

Easy ordering and fast shipping

Last minutes Christmas gifts. In my house in a few days! Very happy and would buy from this company again.

Had het verkeerde product aangekregen. Heb een mail gestuurd ,heb direct het juiste product toegestuurd gekregen. Dus Snelle levering en correcte afhandeling. Gewoon top.

Goede site en snelle levering

Prima site. Ook telefonisch bereikbaar voor vragen. Helemaal top.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS