Filter

Alles netjes en op tijd geleverd

snel en goed product geleverd

binnen 3 dagen geleverd daarna uitgeprobeerd prima product goed verpakt

Gebruiksvriendelijke website, goede producten, prima zaak !!

Prima producten, was er in het verleden ook al geweest tijdens de bosbouw opleiding, vandaar dat ik jullie website heb bezocht en een bestelling geplaatst.

ACHTUNG !!! NACH 12 TAGEN immer noch KEINE Ware erhalten

Ich habe vor 13 Tagen bei Wolfswinkel Ware bestellt und bezahlt für 559,00 Euro. Die Ware wurde bis zum heutigen Tag NICHT geliefert !!! Das Unternehmen habe ich mehrfach per E-Mail angeschrieben, leider ohne jegliche Reaktion. UPDATE vom 30.10.2021 Nach 11 Telefonatversuchen haben wir endlich die Firma Wolfswinkel telefonisch erreicht, die Firma hat uns unser Geld vollständig zurück überwiesen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Fijne persoonlijke service en goed advies

Schoenen en wat materialen gekocht. Hele fijne service bij wolfswinkel altijd en goed advies.

Snel en goed

Prima produkt, snel verzonden in goede verpakking

vlotte service

komt afspraken na, en duidelijke beschrijving

Zeer tevreden met verkregen informatie en de levering.

Zeer tevreden met verkregen informatie en de levering.

Gewoon goed!!!

Gewoon goed!!!

Vlotte afhandeling en levering

Alhoewel er in de bestelling geen bezorgdatum werd genoemd had ik het bestelde product binnen vijf dagen in huis.

Zeer snelle levering

Zeer snelle verzending aan een lage prijs. Ik had gerust nog een dag of 2 langer kunnen wachten, maar was prima zo.

Correct gecommuniceerd en geleverd

Gemak met een bollensteker

Deze hulp om bloembollen te planten is echt een uitkomst. Meteen uitgeprobeerd en geheel naar mijn tevredenheid! Het product werd snel geleverd!

Snel en netjes

Een snelle service en prima website en makkelijk dat je achteraf kan betalen

Makkelijk te vinden op Internet Goede website Goede communicatie na aankoop

heel goed

Voor de eerste keer een hele goede ervaring voor herhaling vatbaar

Snelle levering, goede prijs.

Het product werd sneller geleverd dan verwacht. Ook had het de beste prijs na zoeken in andere webshops.

Wat een snelle levering!!!

Bijna dezelfde dag in huis, echt super.

Super, helemaal hoe je het hebben wil!

Nette site! Goede service! Goed product! Goed ontvangen! Ga zo door!

Deze snelheid had ik niet verwacht.

Op zoek naar een onderdeel van mijn Gardena kettingzaag ha ik niet verwacht, dat het überhaupt leverbaar zou zijn. Maar Wolfswinkel bleek het te kunnen leveren en het zelfs op voorraad te hebben. Maandagavond besteld. woensdag in de bus. Perfecte, snelle service.

super service

geweldige hulp bij het vinden van het juiste onderdeel, daarna keurig geleverd! dank!

Overzichtelijke site en levering was razendsnel

Mijn ervaring is dat de site heel overzichtelijk is en dat ik goed op de hoogte gehouden word over de status van mijn levering. Daarnaast was de levering razendsnel.

Keurige, nette, snelle levering!

Via internet prima te bestellen maar telefonisch niet bereikbaar……

Snel en perfect geleverd!

Voor een gebruikte zweefmaaier hadden we slechts 2 stuks van een klein onderdeeltje nodig. Makkelijk besteld en snel en goed geleverd, zonder extra kosten vanwege het lage orderbedrag.

Perfecte levering de dag na de bestelling en netjes en veilig verpakt

Heel betrouwbaar en met zorg bezorgd

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS