Filter

Kan niets negatiefs bedenken. Goede kwaliteit, snelle levering.

Gewoon goed en snel geleverd

Assortiment tuinbewatering gekocht. Alle koppelingen en slangen in een keer goed geleverd.

Perfect !

Snelle en juiste levering. Netjes verpakt. Een aanrader !

Schitterend!

Snelle levering en product naar wens. Goed ingepakt en niet beschadigd.

Snel, adequaat en correct

Buitengewoon positief, duidelijke en prettige website, eenvoudige afhandeling en snelle en correcte levering met juiste info. Geen idee wat ik meer zou kunnen wensen, tenzij ik het zelf ophaal in Hoenderloo… winkel naar mijn hart, alleen mijn vrouw wordt soms wat minder gelukkig …

Excellente service !!!!

Heel vlugge en correcte levering en betaling

Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden van verzending

Snelle levering, alles wordt netjes verzorgd.

Netjes verpakt, snelle levering en alles 100 % in orde!

Niets dan lof!

Bestellen, leveren, klaar!

Snel gevonden wat ik zocht en de bestelling was snel geleverd. Tevens goede communicatie omtrent de bestelling

Menselijke service en advies.

Weliswaar gaf ik wat meer uit dan bedacht toen ik een item ging ruilen, maar het is dan ook een ware snoepwinkel als je van tools houdt. Gelukkig geven ze goed advies en heb je niet het idee dat ze je iets aanpraten. Voor het langere wachten is er een koffiebar, een tip voor als je van iets verder komt ;)

Verkeerde zending keurig opgelost

De kwaliteit van een bedrijf herken je aan de manier waarop ze een probleem oplossen.

Snel efficiënt en eenvoudig

Kwaliteits. product en heel snel geleverd

Ik was opzoek naar een outdoor fleece vest, jas met langere achterkant, geen koude onderrug meer. Zodoende besteld en ik was flabbergasted zo snel geleverd Ook het bestellen ging soepel Toppie

Snel en goed

Alles volgens afspraak

Goede behandeling van de order. Redelijk snelle levering.

Excellent service!

Excellent service, delivered on time. Great prices.

fijn overzichtelijke shop

veel is er te vinde. tegen scherpe prijzen en snel verstuurd.

Snelle levering en transparant in het gehele proces van bestellen tot levering.

Supersnelle levering en niet te veel berichtjes!

Gezocht naar precies deze schoenen. Erg blij mee. Bovendien €22 goedkoper dan bij speciaalzaak waar ik meestal koop.

Wolfswinkel is duidelijk, snel en correct, dat is wat vertrouwen wekt.

Wolfswinkel communiceert uitstekend via de mail. Mijn product had ik nog eerder binnen dan de afgesproken tijd. Klasse! Ook contact met de klantenservice is vriendelijk en rustig.

Super service!

Heel erg tevreden met bestellen, verzenden en ontvangen! En natuurlijk het product….

Geweldig produkt

Bestellen en ontvangen verloopt heel vlot.Het produkt is degelijk en eenvoudig .

Goede service en duidelijke communicatie.

Na bestellen bleek de levertijd van onze nieuwe grasmaaier langer dan verwacht. De termijn werd ook nog eens een keer verlengd, maar al die tijd netjes op de hoogte gehouden en fijn contact. De grasmaaier zelf voldoet aan alle verwachtingen. Blij met de aankoop!

Uitmuntend

Zeer vlot en transparant

Prima artikel, netjes geleverd

Bestelproces was eenvoudig, duidelijke communicatie over het verloop. Artikel netjes thuis bezorg, goed verpakt zodat er niks mee kon gebeuren.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS