Filter

Snelle levering, goed product

Het was supersnel in huis en was precies wat ik had verwacht! Prima service!

Super bedrijf

bij de buren geleverd terwijl ik thuis in de tuin aan het werken was

adres en huisnummer juist opgetekend ( huisnummer groot genoeg en aan de straat ) ik sta in de tuin. Waarom dan bij de buren ?????

Prima service lekker snel

Het belangrijkste is dat die werk en dat Doen het kan ik wil komen en ook voor mij voordeur

voordelige aanbieding, snelle levering

voordelige aanbieding, snelle levering

Originele onderdelen en snelle verzending

Gemakkelijke site om onderdelen te zoeken en snelle verzending.

Snel, kwalitatief zonder veel gedoe.

zeer goed

direkt bestelt en geleverd zoals afgesproken

Slechte communicatie,

Levertijden die op de site staan kloppen absoluut niet met de praktijk, op mail wordt slecht of niet gereageerd

Top ervaring

Snelle correcte levering aan zeer goede prijs !!

Het juiste product op het verwachte moment.

Een puur genot weer met scherpe messen te maaien. Maaitijd weer bijna gehalveerd met dito besparing van brandstof. Ze verdienen zich zo terug. Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd.

Correcte levering van bestelling.

Mijn bestelling was zoals op de website staat vermeld inderdaad de volgende dag geleverd.

Tevreden klant met ongelukkig resultaat

Wolfwinkel kan er niks aan doen, maar mijn bestelde maaidek is nogsteeds niet ontvangen. Dit komt door husqvarna die leveringsproblemen heeft, andere bestelde producten binnen no time ontvangen! :)

snel, goede prijs

snelle levering, goede prijs, niks op aan te merken.

Bestelling geplaatst, mail ontvangen, 2 dagen later product geleverd. Helemaal zoals het hoort. Dik in orde!

Kan niet beter: snel en dik in orde

Positief over ganse lijn

heel goed

Wat besteld is op tijd en correct geleverd door GLS

Mooi assortiment, professionele kwaliteit

Vriendelijke behulpzmen mensen in de winkel

Uitstekend...

Doen wat ze beloven op hun webshop, geven goede uodates inzake m8jn bestelling....

Zeer snelle en correcte service

Geweldige service

Binnen 2 dagen het bestelde in huis en het goede onderdeel.

Als het op voorraad is is vandaag besteld morgen in huis

Zeer snelle service en hele vlugge levering kon zaterdag meteen de zaagklus doen heb een tevreden klant erbij en ik ga zeker binne hele korte tijd weer bestellen raad iedereen het aan om bij deze firma te bestellen

Snel en goed geregeld en een prima prijs!

De laagste prijs die ik kon vinden, snelle verzending en prima communicatie gedurence het proces!

Supersnelle levering ondanks op het moment van bestellen deels niet op voorraad.

efficient

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS