Filter

Aanrader.

Goed assortiment, duidelijke beschrijvingen en scherp geprijsd. Snelle verzending met duidelijke informatie over de status van de verzending.

gewoon goed

simpel besteld op tijd geleverd, normale prijs, prima

Duidelijke webshop, snelle levering, goede service...

TOPSERVICE

Aankoop gedaan van 1 muurhaspel Gardena. Reclame gemaakt bij kennissen en onmiddellijk een 2de bijbesteld. Dame aan de telefoon, super vriendelijk en zeer behulpzaam om de bestelling te accorderen aan het 1st voor de verzending. Levering is super verlopen mits we toch wel op een speciale plaats wonen !! Ik ben echt een tevreden klant en ben nog reclame aan het maken :-) Kopen bij jullie is een aanrader. Van harte dank jullie wel en tot snel. Séverine

Vlekkeloze bestelling en aflevering

Geweldige service

De onderdelen kunnen vinden die ik nodig had en redelijk snel geleverd

Perfect service

Parcel was delivered the next day, product in perfect condition

Heel erg tevreden over het product en de snelle levering

Super goede ervaring. Snelle, correcte service. Heel fijn binnen de aangegeven tijd geleverd. Zeer tevreden met de maaimachine.

Zeer snelle verzending, goede prijs, normale verpakking

Meteen al duidelijk dat 1 product niet op voorraad was. precies op tijd verzinnen. In n normale verpakking: dus geen megadoos met veel overbodig vul spul. Nette prijzen

Vlotte levering

Duidelijk bij bestelling en correcte levering

Zeer snelle levering

Voor de eerste maal besteld en de dag erna geleverd Het kan niet beter

Zeer snelle service en kwaliteitsproducten.

Zeer degelijke uitleg bij de producten

Betrouwbare leverancier

Overzichtelijke website met goed zoek 'tools'. Vlotte terugkoppeling en opvolging van bestelling en levertermijn. Snelle levering in keurig verzorgde verpakking.

Doeltreffend, snel

Correct product, snel geleverd

Snel verzonden, goede webwinkel

Bestelling geplaats op dinsdag , op woensdag al geleverd. Top!

Parfait

transaction et communication parfaite A recommander Très sérieux

Vlotte communicatie, snelle levering

Positieve ervaring !

Top product en service

Snel en professioneel geholpen. Product zoals beschreven.

eenvoudig bestelproces - snelle levering

Prima afhandeling van de bestelling en een aantrekkelijke combinatie van robotmaaier en installatiepakket. Een aanbieding die ik alleen bij Wolfswinkel heb gevonden.

Zeer vriendelijk en de materialen zijn op voorraad!

Ik kom niet uit de buurt, en moet een half uur rijden om in Hoenderloo te komen. Maar dat is het waard.

Accuraat en zeer vriendelijk personeel.

Mijn bestelling was niet voorradig, kreeg na vier weken dat mijn handymoher binnen was gekomen. Ik had de hoop al opgegeven dat ik de handymoher in mijn bezit zou krijgen om dat deze nergens meer te koop bleek te zijn. Ik vindt deze klant vriendelijkheid door na vier weken mij een in een mail te laten weten dat mijn bestelling voor mij gereed stond. Zeer prijzenswaardig van mij daarom ook een tien.

Overzichtelijke site, snelle levering, goede communicatie, goed produkt

Via de site was hetgeen ik nodig had makkelijk te vinden en eenvoudig te bestellen. Fijn dat je ook direct kunt aangeven dat je het pakket op een afleverpunt wilt laten bezorgen. De levering ging snel en met goede communicatie. De Keiler Forst werkhandschoenen zijn erg fijn.

Zodra je besteld binnrn twee dagen in huis. Natuurlijk alleen als het op voorraad is.

Snel en vakkundig

Kom er al jaren. Het beste adres voor je Husqvarna.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS