Filter

Toegankelijk en snel geholpen!

Keurig en snel, heerlijk. wou dat iedereen zo werkt.

Snelle levering van het juiste artikel

Via Google gezocht op Husqvarna onderdelen, hierbij kwam Wolfswinkel naar voren. Nog niet eerder iets besteld. Maar site is eenvoudig in gebruik. Snel besteld en heel snel geleverd. De volgende dag in huis.

Super snel en netjes verpakt geleverd.

Had het niet verwacht, maar levering binnen 2 dagen, keurig en niet overdadig verpakt, wat wil je nog meer. Chapeau!

Prima snelle levering

Wolfwinkel is mijn kettingzaag specialist

Snelle levering en goede kwaliteit oede kwaliteit en

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en prima service

Goed geholpen, groot assortiment

Perfecte service

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Zeer snelle afhandeling, zeer tevreden!

De prijzen zijn concurrentieel en mijn bestelling werd in no time afgerond. Ik had het de volgende dag al in huis (in Belgie).

Prima. Niets op te merken.

Prima. Niets op te merken.

Mooi en op tijd

Snelle levering van een goed artikel

uitstekend

machine werkt al nieuw bedankt voor snelle levering

Perfecte service

Eerst telefonisch contact gehad. Ik wist niet precies welk onderdeel ik nodig had. Medewerkster dacht goed mee en had zelfs ruggespraak zodat ze zeker het juiste onderdeel kon aanbevelen. Online besteld en op tijd geleverd

supersnelle service, bestelling al na 2 dagen geleverd !!

ik ben heel blij met de snelle levering van mijn bestelling. nu kan ik snel de bast van mijn zieke kersenboom repareren en verdere beschadiging voorkomen

zeer goed en goede prijs

zeer goed en goede prijs

Snelle levering, precies zoals aangekondigd

Snelle en correcte levering. Enige minpuntje : waarom weeral overbodig plastic in de doos ?

Netjes, snel en compleet!

Makkelijke en overzichtelijke site, aantrekkelijke combi aanbieding. Snelle en complete levering, top!!!

Volgens afspraak

Keurig volgens afspraak.

Zeer goede dienstverlening, duidelijk

Alles super goed afgewikkeld

Makkelijk om te bestellen en snelle levering

Meteen het juiste onderdeel gevonden

Dankzij de tekeningen gemakkelijk een wielsteun kunnen vinden voor het maaidek van mijn partner Zitmaaier. Levering gaat wel een paar dagen overheen.

Onderdelen zijn goed te vinden via tekeningen. Fijne service via de telefoon. Prettig om zo geholpen te worden om je machine te onderhouden.

Snel, save and simpel. Groot assortiment

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS