Filter

Overzichtelijke website, duidelijke bestelportal en snelle levering !

Duidelijke site en perfecte levering

Overzichtelijke site, makkelijk in gebruik, duidelijke communicatie en een perfecte levering. Product is zoals beschreven, juist en correct. Zal zeker nog gebruik maken van dit bedrijf. Doe zo verder zou ik zeggen

geweldig en snel !

snelle , correcte service , top !

Fast and efficient

Item just as described. Well made.

Naar volle tevredenheid

Geen enkel probleem met het zoeken en bestellen van gewenst product. Levering van het product was ook prima.

Correct en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

Sneller dan gedacht

Zeer goede ervaring Alles was zeer goed opgevolgd en zeer snel geleverd

Super kwaliteit en super snelle levering. Echt top

Een veelzijdige webwinkel voor groentechniek

Veel producten op voorraad

Goede en snelle service

Diverse vervangonderdelen voor de Husqvarna Rider 215TX besteld. Duidelijke tekeningen van de onderdelen op de website waardoor bestelling van verkeerde onderdelen wordt uitgesloten. Correcte communicatie en levering. Super!

Goede service voor onderdelen ...

Het vinden van machineonderdelen op een technische tekening is erg handig. Prima service van Wolfswinkel Groentechniek.

Beter dan best

Na mijn bestelling volgde de supersnelle levering. Onze schoonzoon werd naarmate hij langer werkte meer en meer enthousiast over het artikel en heeft zonder oponthoud een hele avond gesnoeid zowel met als zonder zaag. Op mijn vraag: "Hoe snoeit ie", reageerde hij "Kei fijn."

gewoon goed

ze doen wat ze beloven

Perfecte verpakking Zeer vlug opgestuurd

Goed product en voldoet aan de verwachtingen

Makkelijk bestellen. Duidelijke site. En snelle levering. Voldoet aan alle verwachtingen.

Ik ben zeer vriendelijk geholpen door een heel deskundige medewerker.s.

Ik kwam voor een bosmaaier voor particulier gebruik. De medewerker die mij te woord stond vroeg door om er achter te komen waarvoor ik de maaier precies wilde gebruiken. Naar aanleiding van de antwoorden die ik gaf, werden mij diverse mogelijkheden voorgehouden en het advies gegeven voor een bepaalde maaier te kiezen die het best bij het gebruik waar ik behoefte aan had, paste. De medewerker was voorkomend, keurig van taal en antwoord en nam alle tijd om mij te helpen en voor te lichten.

Super snelle levering.

we hebben alleen nog ervaring met bestelling en levering maar dit was prima

Vlotte bestelling en levering

De bestelling gebeurde vrij vlot en was zeer duidelijk. Twee dagen later had ik mijn onderdeel

Uitstekend product en snelle levering!

Uitstekend! Prima service.

Fijne levering

Vlotte , duidelijke nette en vlotte levering.

Prima mooi optijd geleverd

Netjes verpakt

Gewoon goed.

Directe service en geen wollig verhaal

Zeer kort ,gewoon TOP !

TOP !