Filter

Vlug geleverd en degelijke kwaliteit.

Xx

Snel en gratis geleverd en scherp geprijsd; helemaal top!

Een Fiskars giraffe snoeischaar met bijbehorend zaagblad besteld. Binnen 2 werkdagen in huis. Gratis bezorgd (was elders wel anders). Helemaal prima. Wat een gemak heb ik nu al van dit stuk gereedschap. Zonder op een trap oid te hoeven stunten, gewoon vanaf de grond tot ruim 4 m hoog snoeien. Het snoeien gaat ook erg gemakkelijk. Even uitvinden hoe de snoeischaar werk, maar dat went erg snel. Ik ben dik tevreden. Dank!

Super!!!! Een echte aanrader.

Zeer goede service

Snel geleverd en correcte firma

Snelle correcte service

Snelle levering en een fantastisch product.

Na een uitgebreide zoektocht op het net toch voor Wolfswinkel gekozen. Erg blij met deze keuze, snelle levering en een geweldig product.

Correct, perfect, prima service.

Net wat ik gevraagd had en zeker binnen de tijd die voorzien was. Goede ervaring.

Snel en correct

Zie boven

Super services

Goede afhandeling van de langere levertijd

vlot en correct

U vraagt mij nu al een beoordfeling, maar heb de goederen nog niet mogen ontvangen........

Volgens afspraak

Niet duur en zeer correct

Super goed bedrijf

Heel blij met mijn machientje

De bestelling was heel snel geleverd, ondanks de mail dat de levertijd onbekend was, hulde hiervoor!

vlotte afhandeling bestelling

Snel en veel info

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Kreeg zeer snel en onverwacht al een deel van mijn levering. De rest duurde wat langer, helaas ook geen vooraankondiging van transportbedrijf dat levering zou plaatsvinden. Dit is een fout van transportbedrijf, ik dacht UPC. Dit gedeelte van de levering kwam uit Duitsland. Maar alles is prima in orde gekomen. Ik ben er blij mee en bestel volgende keer zeker weer bij Wolfswinkel. Heb al diverse aanbevelingen gedaan.

Vlekkeloos

Alles verliep zoals voorgesteld

voorgestelde termijn levering perfect uitgevoerd

Correct onderdeel te vinden door opbouw website

Ondanks zondvloed in gebied werd pakketje ook vlot afgeleverd. Chapeau aan distributie diensten

Service en kwaliteit van het hoogste niveau.

De kennis en advisering bij het installeren van onze robot maaier was zeer prettig. Meedenken met de klant om het beste resultaat te krijgen, dat is wat wij hebben ervaren. Ook de uitleg van de app en de advisering op afstand hebben wij als zeer prettig ervaren.

Mooie prijs snelle levering!

Duidelijk en goede communicatie

Bestelling gedaan en ik heb regelmatig geïnformeerd over status van de bestelling met track & trace.

Top levering

Heldere site, snelle levering

Très bonne lames

Très bon entreprise, qui tiens c'est promesses un article non disponible. il vous fait parvenir dans le meilleur délais, ça c'est sympas super genial. je reviendrais encore, que je trouve très bien aussi c'est avec la livraison il font le suivi de la marchandise jusque la fin de la livraison, je recommande Wolfswinkel.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS