Filter

Prima webshop

Ik zocht onderdelen voor mijn benzine grasmaaier. Geen enkel probleem bij Wolfswinkel Groentechniek. Tot het kleinste schroefje konden ze leveren. Prima prijzen en zeer redelijke verzendkosten.

Snel geleverd, goed verpakt.

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd. Alles was goed verpakt.

in orde

vlotte levering !

Prima service!

Precies het onderdeel wat ik nodig had, perfect geleverd.

Zeer vlot afgehandeld

Correcte aflevering, helemaal niets op aan te merken, prachtig. Echt zorgeloos bestellen. Proficiat

Alles prima tegen een goede prijs!

Aan bovenstaande zin heb ik niets toe te voegen.

Vlotte service en snelle levering!

Robotmaaier gekocht in promo. Hierdoor kwam Wolfswinkel aan de laagste marktprijs! Top!

From disappointment to joy in one phone call

Having searched for a Gardena handy mower in so many shops across the Netherlands only to be told it was out of stock, we searched online. A quick and friendly phone call to Wolfswinkel confirmed it was in stock, and as promised, it arrived the very next day. I was worried that not being in the gardening trade, I could not place an order, but this wasn’t the case. The assistant advised me on the product and answered all my questions. I would recommend Wolfswinkel to anyone and will be returning as a new and delighted customer.

Betrouwbaar en snelle service

Werd snel en efficiënt telefonisch ondersteund, met een vlotte/ snelle levering. Top

Goed en duidelijk

Website is goed, duidelijk en correcte prijs. Ook opvolging van de levering was prima

Gewoonweg perfect, zoals het hoort

Eerste maal met Jullie in contact gekomen. Heel snelle bezorging. Artikel laag geprijst, lage verzendkosten. Gewoon hoe een webwinkel hoort te zijn. En Jullie scoren daar gewoon 10 op 10 op. Met veel dank. Ja, aan Jullie. Wim Van Rompay

Eerste aankoop, uitstekend ervaren

Mijn tweedehands benzine heggenschaar vertoonde brandstoflekkage. Via internet bij wolfswinkel terechtgekomen. Gigantisch aanbod, zeer redelijk geprijsd. Na bestelling van de juiste (orginele) onderdelen loopt hij weer als een zonnetje, en lekvrij ;-p

Perfecte levering

Goede vlotte levering

Voortreffelijk

Snel en goed.

Zondag besteld dinsdag geleverd

2 bijlen besteld. Op zondagmiddag dinsdag werden ze al geleverd.

Formidabele service!

Snelle service en waar voor je geld!

Prima voor elkaar, duurde wat langer voordat artikel kon worden geleverd.

Prima ervaring, heldere communicatie. Wel een beetje dubbelop, mails vanuit de verzender en mails vanuit Wolfswinkel, maar liever te veel dan te weinig info. Besteltermijn werd aangepast naar weken verder, maar geen groot probleem, uiteindelijk was het artikel er sneller dan de laatste notificatie voor levering. Al met al prima.

prima bedrijf!

vlotte levering en degelijk en prettig advies!

Vriendelijk

Telefonisch werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. En werd mij de keuze gelaten om eventueel te annuleren. I.V.M lange levertijd. Vriendelijke groet.

Slechte service

Robot maaier bestel, direct leverbaar volgens website, maar keer op keer bericht dat deze niet leverbaar is. Na ruim een maand alternatief aangeboden voor een duurder product met bijbetaling met zogenaamde korting die veel duurder is dan bij concurrent. Slechte afhandeling.

Goed.

Weten wat nodig is

prima, doen wat ze zeggen.

Leverings datum was verschoven en goed over gecommuniceerd via mail wanneer het wel geleverd kon worden. Ik kon kiezen of wachten op het product of geld terug. Perfect geregeld een bedrijf wat ik zeker aanraad aan andere. Mvg, Rob van Donselaar

Snel, simpel, duidelijk.

Snelle levering, op een eenvoudige klantvriendelijke manier te bestellen.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS