Filter

werd netjes op de hoogte gehouden van de levering

Uitstekende service

Perfecte service en prima op tijd geleverd.

Duidelijk en snel

INCROYABLE MAIS VRAI! Eindelijk een winkel op internet die doet wat het moet!

Wolfswinkel is eindelijk eens een correcte winkel via internet. Snelle levering van fantastisch materiaal en netjes en zorgzaam verpakt. Alles wat u ook maar nodig kan hebben voor onderhoud en/of herstellingen van uw bos-, tuin-, park- en machines kan u vinden bij Wolfswinkel. Wolfswinkel, een groenwinkel om U tegen te zeggen. Bedankt, ik ben alvast een nieuwe blijvende zeer tevreden klant. Met vriendelijke en oprechte groet, Rudi De Sutter Gsm: 0495/10.18.12

Bestelling was snel hier

onderdelen van sommige machines die ik hier in België niet bij officiële dealer te vinden die jullie wel hebben Top!!!! En op een paar dagen bij mij thuis

Levering was goed, snel en duidelijk

Goede info over status levering.

snel geleverd

top

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van de accu De robotmaaier loopt weer prima

Alles correct en snel geleverd

Alles correct en snel geleverd.

Uitstekende service en advies

Kwam voor inkorten ketting motorzaag direct geholpen en gelijk advies gekregen over hoe ik bepaalde slijtage onderdelen kan zien .

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling en snel bezorgd, anderen grijpen Corona aan als voorwendsel om niet tijdig te leveren.

Het was super snel geleverd

Snelle verzending, duidelijke omschrijving op de website

Snel en goed

Snelle levering, goed product

geweldige goed servies.

Rapide et efficace

Commandé le soir reçu deux jours plus tard.

goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering

snel geleverd en prima kwaliteit

Het artikel werd duidelijk omschreven, zodat ik bijna zeker was van de juiste keuze. Nadat ik besteld had, werd het snel geleverd en het was inderdaad de juiste oplader. Deze werkt prima.

Geen twijfel! Bij Wolfswinkel bestel ik kwaliteit , daar ga ik voor!

Goed gereedschap is het halve werk en zo is het! Te veel mensen kiezen tegenwoordig voor goedkoop. Werkkleding, gereedschap moet gewoon goed zijn. En is er iets mis, bij Wolfswinkel word je snel en professioneel geholpen. Een echte aanrader.

Snelle levering, goede update tijdens verzending

Snelle levering, ze houden je goed op de hoogte tijdens de verzending. Product is in goede staat geleverd.

Absoluut perfect

super snelle levering

Levering super snel en keurig per email op de hoogte gehouden van alle stappen in het proces.

Goede verwerking mvg

Zonder meer uitstekend

Simpel doen wat men beloofd

Top ervaring ... de beste ooit!

Bijzonder goede omschrijving met uitleg over het product op de website. Snelle reactie en factuur en uitleg over de levering, die dan ook nog perfect op tijd werd uitgevoerd. Product voldoet volledig aan de omschrijving en is van uitstekende kwaliteit. Ik kende de firma niet en heb met enig wantrouwen eerst naar recensies gezocht en enkel positieve gevonden. Een zeer aangename ervaring en ik kan alleen maar aanbevelingen doen over de hele lijn .

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS