Filter

Rap en goed

Rappe verzending en goed van prijs echt heel content

Hier is het 100% vertrouwd kopen.

Hier is het 100% vertrouwd kopen, goede snelle service.

Ik ben zeer tevreden, snel geleverd en netjes op de hoogte gehouden.

Niks op aan te merken

Alles super geregeld. Geen enkel minpunt.

perfect service

very fast delivery, very auspicious, no tax for businesses partner, I LIKE IT!

Zeeeeeer goede service

Scherpe prijzen en snelle levering

Zeer goede eerste ervaring

Het was een zeer vlotte en aangename eerste ervaring. Een duidelijk en goed traceerbare zending. Snel en vlotte verkoop.

Vlot besteld en vlot ontvangen

Alles vlot verlopen op korte tijd……een aanrader.

Producten snel geleverd en degelijk verpakt.

Prettige ervaring levert goed werk en goede uitleg

heel goede tekeningen met stukkenlijst voor te bestellen, goede prijzen

vlug geleverd vele onderdelen te vinden een van de beste doe zo voort

Super geregeld!

Er werd van te voren duidelijk aangegeven dat door drukte bestellingen langer op zich kunnen laten wachten, desondanks een zeer snelle levering met tussentijdse berichten om mij op de hoogte te houden! En een mooi product voor een scherpe prijs weten te bemachtigen. Bedankt!

Vlotte verzending

Ik heb een muurbeugel van gardena gekocht. Duidelijke site met ook meteen de mogelijkheid om de montage benodigdheden te bestellen! Alles kwam netjes en vlot thuis!

Vlotte service

Groot assortiment

Ik vond het fijn snel reactie te krijgen op mijn mail.

Zeer prettig, prima product.

Vriendelijke en hartelijke ontvangst en mooie spullen

Een zeer vriendelijke en hartelijke ontvangst, waarbij je voelt dat men trots is op de producten die geleverd worden. Op een vraag over een bepaald product dat niet in de winkel lag, maar nog bij de voorraad werd tijd gemaakt om het te zoeken. Kortom zeer aan te raden.

Wat een top firma!

Ik had online een prachtige Robotmaaier-aanbieding gescoord, deze bleek bij aan komst zwaar beschadigd, tijdens transport PostNL blijkbaar flink mee gegooid (... waanzin, een apparaat van bijna 2.000€!) Wolfswinkel pakte dit bijzonder goed op, was zeer communicatief en bood diverse oplossingen. Na een bezoek bleek uiteindelijk het apparaat dusdanig beschadigd dat hij werd omgeruild. Daarnaast hebben ze mij nog een mooie korting gegeven op een andere tuinmachine die ik daar zag in de winkel. Geweldig!!

Prima service!

Onderdeel voor een beregeningscomputer besteld. Zeer duidelijke website en onderdeel snel geleverd.

Zoals je mag verwachten!!!

Gardena materiaal besteld. Keurige facturatie. Dito mailing, over verwachte aankomst/transport. Gewoon goede service. Tevredenheid alom!

15 meter is uitstekend voor mijn tuin. Doet wat ‘ie moet doen. De wandslangbox met witte rand was niet meer voorradig. Door Wolfswinkel hierover geïnformeerd en nog dezelfde dag hebben zij een andere verstuurd. Prima service.

Makkelijk te bestellen, super snel in huis!

Snelle correcte levering

Juiste product tegen gunstige prijs.

netjes geleverd binnen acceptabele tijdbestek

Online besteld en binnen een paar dagen geleverd. Netjes zoals het hoort.

Schlechtester Service

Ware am 08.06. 2021 bestellt - bezahlt am 08.06.2021 über Paypal. Am 10.06.2021 Ware bei GLS angemeldet. Seit diesen Tag keine Veränderung in den Lieferstatus. Mail Anfragen werden mit einen Dank beantwortet ohne auf die Fragen einzugehen. Telefonisch über Stunden in der Warteschleife nicht erreichbar. GLS Track ergab Ware angemeldet aber nicht zur Abholung bestätigt. Heute ist der 21.06.2021 -fast 2 Wochen Verarschung. Service eigentlich mit 1 Stern überbewertet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

13 Krimweg A