Filter

Alles verlopen zoals her hoort.

Zie hierboven.

Snel geleverd, goed verpakt, en goede prijs.

Pakket was snel geleverd. Was al bezorgd voordat de track en trace aangaf dat het onderweg was. Was gelukkig thuis. :-) Ik heb jullie per toeval gevonden. Dus aan de vindbaarheid van de site kan nog wat verbeterd worden.

super

besteld en snel geleverd

In orde

Zoals verwacht

Alles perfect

Buitengewoon Snel!!!!!

Perfecte afhandeling

Zeer snelle levering en zonder enige schade

Goeie service

Na een foutje in de bestelling een mailtje en het werd gelijk netjes opgelost. Ook staan ze je met goede raad bij in de winkel of telefonisch.

Gewoon goede service

De service was goed, meteen een track en trace link etc.

Correcte afwikkeling van de bestelling

Uitstekend!

Snelle levering en correct met track en trace

super goed geregeld

Ik heb een bestelling geplaats die opgehaald is. Dit is zonder problemen gebeurt ondanks dat ik deze zelf niet kon ophalen. Ook de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik ben uiterst tevreden met deze winkel, kom hier zeker weer terug.

????

Parfait au plaisir

Snelle service, fijn contact

Had iets besteld, binnen 24 uur geleverd. Helaas verkeerde opgestuurd maar zonder problemen, nog voordat verkeerde retour was goede (weer binnen 24 uur) opgestuurd. Top.

Order snel afgehandeld en verstuurd

Snelle levering ondanks drukte en snel herstel onvolledige levering

Bestelde Gardena benodigdheden kwamen binnen twee dagen aan ondanks vermelde drukke tijden. Drukte uitte zich en onvolledige levering . Op mail net foto kwam geen reactie maar na telefonisch contact: uitleg en excuses en zeer snelle herstellevering. Ik ben ern zeer tevreden klant

Zeer snelle levering. Materiaal zoals verwacht en tegen een zeer concurrentiële prijs!

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service voor herhaling vatbaar. Toppie...

Geweldig..!

Er was een korreltje en vlotte levering na de bestelling Verder werden we goed op de hoogte gehouden van de levering

Ik zou niet weten hoe het beter kon.

Ik ben in de winkel geweest om een Husqvarna robot maaimachine te kopen. Enorme sortering van allerlei waren op tuin- en aanverwant gebied. Nooit zoiets gezien. prima medewerkers.

snel en efficient

snel en efficient

alles super en snel verlopen

Uitstekende service. snel verzonden en prima prijs. top verkoper.

Goed product

Binnen no time had ik mijn bestelling binnen

Mijn ervaring is positief, de aankoop was van degelijke kwaliteit en het doel waarvoor ik het wil gebruiken is niet te vinden in de winkels in mijn omgeving. Ik wandel zo graag en vaak door de bossen, weilanden en duinen dat ik geliefd ben door de teken. Hiervoor heeft uw winkel de juiste kleding. Top!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS