Filter

Klacht goed opgelost

Slangenhaspel Gardena gekocht waar 100 m slang op past volgens beschrijving. Er past maar 67 m op en verder kom ik niet.

Super snelle bezorging top!!

Geen opmerkingen

Vlot en correct

Prima geregeld!

Snel besteld, snel geleverd! Keurig!

Had een kinder trimmer besteld na enkele dagen deed hij niet meer. Gebeld er werd direct een. Nieuwe trimmer opgestuurd complimenten ons kleinzoon hartstikke blij weer. Ook een grasmachine besteld zat wat langer levertijd op maar ze werden beiden op de zelfde dag afgeleverd. Top.

Perfecte levering

super snelle en correcte levering en zeer lage leveringskosten

Perfecte snelle service !

Niets op aan te merken.

snel en goed !

goede service en snelle verwerking

Gewoon perfect

Uitstekende service bij retour van foute aankoop en nieuwe aankoop

Topservice!

Ik heb een bestelling geplaatst die uit meerdere delen bestond. 1 artikel was niet voorradig, de rest werd geleverd. Er werd ook duidelijk vermeld op de factuur dat dit nog zo nageleverd worden. 1 week nadien hadden we alles in huis. Hier bestellen we nog vaker!

Snel en correct

Goed aanbod, duidelijke site en snelle service

Prima levering nette site

Niets mis mee

Ersatzteil passt, Lieferung o.k.

Ersatzteil suche sehr einfach, bestellt , geliefert, montiert und passt Alles bestens

uitstekend

alles ok

Super service !

In de winkel wisten ze zich geen raad omdat het type grastrimmer blijkbaar niet meer bestaat. Zonder problemen zorgden jullie voor de juiste draad. Bedankt !

Snelle en prima levering

Product is exact als omschreven

Persoonlijk

Makkelijk te bereiken. Zeer snelle levering en telefonisch ook goed geholpen. Miste iets van mijn bestelling. Medewerkers gingen er meteen achter aan en had het de volgende dag al in huis.

Product laat, maar in goede orde ontvangen

De bestelling is correct en zonder beschadigingen geleverd. De levertijd was wel lang en het was fijn geweest om daar tussentijds bericht over de krijgen. Verder geen verbeterpunten.

zeer snelle service

Mijn bestelling was goed verzorgd en zeer snelle levering

Goede prijs en prima orderverwerking

Eenvoudige bestelprocedure van de AutoMower tegen een goede prijs. Orderverwerking en informatie omtrent de levering perfect. Een goed geoliede machine!

Super snel!

Super snel geleverd! Dag later in huis! En helemaal blij met onze nieuwe gardena wandslangenbox!

Zeer juiste en snelle levering DANK U

Ondanks dat het maar om een klein goedkoop onderdeeltje ging werd ik perfekt geholpen . Alleen laat de bezorging ban het onderdeel op zich wacjten.nog niet binnen.

ik ben zeer tevreden over de wolfswinkel

wat ik nergens kan vinden vind je wel bij de wolfswinkel

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS