Filter

Goede communicatie, snelle levering ...

Goede communicatie, snelle levering ...

Snelle levering, juiste onderdeel.

Mijn eerste ervaring met Wolfswinkel. Zeer snelle levering. Uiterst tevreden.

goede en zeer snelle levering

Snelle levering, prima website

Prima website en snelle levering

Vlotte betaling, vlotte levering

Zoals het hoort, zonder problemen de bestelling kunnen plaatsen, eenvoudig via de bankapp betaald en snel in België geleverd via PostNL.

Goed advies en prettige onderhandeling

De Husqvarna batterijlader was kennelijk niet meer leverbaar en de telefonische adviezen waren zeer to-the-point en getuigden van een goede deskundigheid. De levering was ondanks Corona drukte supersnel.

eerlijke webshop

Niets op aan te merken , alles verliep zoals het hoort . Doe zo verder .

Excellent service en prima levering

Niets op aan te merken. Levering en produkt zoals afgesproken.

Fijne webshop

Mooi assortiment, vlotte bezorging.

Zeer snel en goede service

Ik heb het onderdeel dat ik zocht snel op jullie website gevonden en besteld . Heel overzichtelijk en duidelijk . Kortom erg handig

Goede en snelle levering

Duidelijke site

Snelle keurige levering

Vanzelfsprekend eenvoudig via de overzichtelijke website mijn bestelling gedaan. Super snelle levering keurig verpakt.

snel geleverd

snel geleverd en netjes verpakt

Perfecte levering

Snel gevonden onkruid krabber met steel en een mooie bezem. Beide excellente producten. Ben er blij mee!

Duidelijke product omschrijving op website.

Duidelijk aangegeven wat levertijd is. Goed geïnformeerd over aflevermoment na het plaatsen van de bestelling.

Correct en stipte bedtelling/ levering

Bestelling heel eenvoudig kunnen plaatsen en stipte, correcte levering

kwaliteitsmateriaal gekocht aan een superprijs en onmiddellijk geleverd

overzichtelijke website met met merk- en kwaliteitsgoederen welke stipt geleverd worden

Topservice en snelle levering

Heel vriendelijk geholpen door de dame van de servicedesk, met het bij elkaar zoeken van onderdelen voor mijn bosmaaier. Spullen de volgende dag al in huis. Perfect.

Gewoon goed

De webshop werkt goed, je wordt goed geïnformeerd over de voortgang van je bestelling en het product wordt efficiënt verpakt. Niet te veel verpakkingsmateriaal gebruikt. Bestelling keurig op tijd en conform informatie ontvangen.

heel goed en snel geleverd

snel geleverd

Snelle en uitstekende service

Heel snelle levering

Na telefoontje over mogelijke levering product. 2 weken eerder geleverd dan was gepland. Top!

Super service

Uiteindelijk ga ik het product ruilen, maar ik werd prima geholpen, er zelfs nog even nagebeld omdat men meedacht met mijn bestelling.

Altijd goede ervaringen met wolfswinkel .

Jammer dat het product zolang levertijd had ,maar hier kan wolfswinkel niets aan doen . Ik wordt aan de telefoon altijd netjes behandeld ,fijn bedrijf.

Zoals het hoort, prima

Snelle leveringen, maar wel erg ruim verpakt! Er hadden wel 10 x mijn bestelling in de doos gekund. Zonde van het karton.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS