Pluspunten
Informatie en meedenken en natuurlijk de productkwaliteit. Kreeg een deskundig advies en het draait er bij dekbed.com niet om om per se het duurste dekbed te verkopen. Kreeg een tip over een voorraad model en mooie korting
VerbeterpuntenJammer dat er alleen in Leiden een verkooppunt is. Ik zou met 1 website werken. Twee werkt wat verwarrend omdat het aanbod ook verschilt.
Bedankt voor de lof Marijke! Inderdaad jammer dat men naar Leiden moet om ons te bezoeken. Maar fijn voor ons want wij komen zelf uit Leiden dus het bespaart ons wat reistijd :-) Juist omdat we meer dan tien merken voeren, hebben we het aanbod over twee sites verdeeld (dekbedden.com en donzendekbed.com). Wat is wijsheid he ... Hartelijke groet, Rien
Pluspunten
goede aflevering van het product en snel
Pluspunten
heel prettige informatie per telefoon, zeer klantvriendelijk, snelle levering
Pluspunten
Goede kwaliteit van spullen
Pluspunten
Maken waar, wat ze uitdragen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima levering, prefect op de hoogte gehouden en heerlijke dekbedden
Pluspunten
Doordat je zelf alles bekijkt en koopt heb je geen contact maar het dekbed wat ik heb gekocht is prima.
Pluspunten
Telefonisch contact gehad goed geadviseerd en de volgende dag in huis helemaal perfect
Dank Gitta, nu hoop ik niet dat iedereen denkt dat het de volgende dag reeds in huis is :-) Hartelijke groet, Rien
Pluspunten
Terplekke in Leiden gesproken met jonge ondernemers. Uitgebreid de tijd genomen ons voor te lichten. De uiteindelijke keuze is voortreffelijk gebleken. We zijn zeer happy met het geleverde produkt tegen een redelijke prijs.
VerbeterpuntenWellicht handig, als er een mogelijkheid is om te pinnen
Pluspunten
Snel, efficiënt en ter zake kundig te woord gestaan.
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
Telefonische contact was zeer informatief, persoonlijk en klantgericht. Dat wekte vertrouwen. Op de website waren alle producten goed te vinden. Betrouwbaarheid en kwaliteit scoren een negen in plaats van een tien omdat dit in de toekomst nog moet blijken bij eventuele problemen
VerbeterpuntenHeb ik in het telefonisch gesprek al doorgegeven
Pluspunten
de levertijd was langer dan verwacht, vervolgens werd ik zelf gebeld dat de bestelling alsnog binnen enkele dagen geleverd zou worden.
Verbeterpuntenmogelijkheid om in te loggen en de bestelstatus te zien
Pluspunten
Zeer accuraat goed product perfecte communicatie.
Pluspunten
goede Duitse kwaliteit voor een scherpe prijs
Pluspunten
Correcte verwerking van de bestelling. We werden steeds op de hoogte gehouden. Snelle levering.
Pluspunten
- vriendelijk personeel - goede service - goede kwaliteit - snelle levering - groot aanbod
59 Langegracht
Leiden 2312NW
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.