Filters

10

Top

Goede cursus gehad van leraar en VCA nu geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Streng maar rechtvaardig

Heb in vier maanden mijn CE code 95 rijbewijs gehaald ( in 1 keer, alleen praktijkdiploma “laden en lossen” in herkansing, volkomen terecht; is niet mijn ding ;)) Lieve, meedenkende meiden op kantoor, prettige, vakbekwame instructeurs. Ze laten je geen examen doen als ze niet het gevoel hebben dat je er klaar voor bent, maar gaan ook zeker geen extra lessen “melken”, om meer omzet te genereren. Kortom; topbedrijf!!! ( en William, Alex en Tom: super bedankt voor de prettige samenwerking) Groeten van Hedzer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Francesco is een topper

wil bij deze even een compliment geven aan fransesco top instructeur vrachtwagen c chauffeur let op alles goed uitgelegt duidelijk en een topper bedankt kijk alweer uit naar de volgende les

 • Aanbevelen? Ja
10

ik ga met plezier naar de theorie lessen toe

ik ben nu bezig met het theorie gedeelte toen ik er aan begon had ik er een zwaar hoofd in maar nu bent ondertussen voor verkeer en techniek geslaagd mede door de instructeurs heel blij met hun bedankt voor alle input nu op weg naar de laatse module bedankt jan en de andere opleiders met vriendelijke groet peter mulde

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool met goede begeleiding

Hele pakket is goed verzorgd goede instructeurs en fijne backoffice, die altijd voor je klaar staan

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede instructeurs

Heb voor mijn C1 rijbewijs een drietal instructeurs gehad. Alle drie heel bekwaam. Francesco streng maar rechtvaardig, Celal legt de zaken goed uit en Jan met zijn jaren lange ervaring prima uitleg. Totaal aantal lessen 10 gehad en in 1x geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
9

Dik voor mekaar

Prima door mijn C/E geholpen. Prima wagenpark en handige instructie op YouTube. Met Sprang & Tempo kun je zonder twijfel zaken doen en resultaat halen. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een keer geslaagd C gewoon goed geregeld bij van sprang en tempo

Ik heb een mooi strak pakket gehad voor mijn c en moet zeggen dat alles echt duidelijk met je word gecommuniceerd van uit alle kanten en nu mag ik verder voorC-E TOP TOP TOP alles prima en ben helemaal tevreden bedankt VAN SPRANG EN TEMPO!!!!!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
7

Meegaand, vlotte communicatie

Ze denken met je mee, doen hun best op korte termijn lessen in te plannen. Alleen een aantal instructeurs nemen hun werk minder serieus en zijn vaak te laat en eindigen eerder. Aan Celal heb ik een hele goede gehad, neemt de tijd, is serieus bezig met zijn vak en een gezellig persoon! In grote lijnen tevreden en blij met het eindresultaat, C+CE met code 95

 • Aanbevelen? Ja
9

goede service!, puzzels worden opgelost

prettige instructeurs voor C-rijbewijs goede sturing vanuit de back office

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik ben zeer tevreden

Ben in 1x geslaagd voor het behalen van mijn C/E rijbewijs na 24 uren gelest te hebben. Er werd op tijd aangegeven dat ik 12 uur meer tijd nodig had, maar had door mijn nieuwe baan hier geen mogelijkheid voor. Gelukkig had ik een hele fijne CBR examinator die mij begreep. Ook hier mijn Code 95 en ADR + tank behaald Ook petje af voor het kantoor personeel waar je ten alle tijde terecht kan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed!

Na eerst mijn C rijbewijs te hebben gehaald ben ik gelijk door gegaan om CE te halen en daar had ik zeker geen spijt van. Het materieel was super en de instructeurs waren ook zeer goed. Bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geregeld!

Communicatie was top! De rijinstructeurs die ik had voor mijn C1 opleiding waren geweldig! Veel geleerd en uiteindelijk in 1x geslaagd. Dank jullie wel!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima rijopleiding gehad

Een beetje meer echt beeld en geluid bij de theorielessen zou mooi zijn ipv de computer animatie filmpjes. De praktijk opleiding was prima. De communicatie over lessen die uitvielen of herpland moesten worden was uitstekend. Het enige minpunt vond ik de voertuigen. Daar valt wel wat winst te behalen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed.

Zojuist geslaagd voor mijn C rijbewijs, dankzij een goede begeleiding van instructeur Fouad Ben Haddi. Al bij al rijschool van Sprang en Tempo is zeker aan te raden. Fijne medewerkers, denken met je mee en staan open voor vragen en sugesties. Ze doen er alles aan om je te laten slagen!

 • Aanbevelen? Ja
10

goede rijschool met goede instructeurs.

Rijbewijs C in 1 keer gehaald dankzij de heren van Van Sprang en Tempo. heel erg bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goed

Hallo daar vandaag m’n e achter b gehaald in 1keer met dank aan mijn instructeur Leo Dekkers. Echte vakman leert je dingen af en bij. Verder door alle lokdowns 3 keer opgeschoven kwa datum maar in goed overleg met britty super goed geregeld. Dus alle lof voor deze rijschool wat mij betreft een aanrader. Hartelijke groet Loek Heil

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloos

Mijn dochter heeft voor 1600 euro vorig jaar een lespakket afgenomen In januari 2020 kon zij na een proefles pas in mei voor haar eerste rijles. Doordat de corona roet in het eten gooide. Had zij 2 juli vorig jaar haar laatste rijles gekregen. In totaal 12 lessen van de 25. In september behaalde zij haar theorie. En daarna niks meer vernomen. Werd er een afspraak gemaakt. Werd het vervolgens weer verzet. Nadat ik voor elkaar kreeg dat ze eindelijk iedere week weer les kon krijgen. Heeft zij deze week met een nieuwe instructeur gelest. Deze zei haar dat ze achter loopt en 20 uur les erbij moet hebben. Verder geen informatie erbij gegeven. Krijgt ze vandaag een rekening van 1140 euro. Voor een Anwb rijschool vind ik dit zeer verwijtbaar. Geen schoonheidsprijs . Vroeger was deze rijschool zeer vertrouwd. Maar de praktijk van zoveel mogelijk zakken laaien door zoveel mogelijk lespakketten te verkopen. Gaat er bij mij niet in.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Heel vervelend om te lezen maar inhoudelijk kan ik er niet op reageren. van Sprang & Tempo richt zich op beroepsopleidingen dus vrachtwagen rijles, heftruck cursussen, code 95 opleidingen en allerlei andere voor de transportsector relevante opleidingen. Wij verzorgen geen autorijlessen.

10

1 dag BE - leerzaam en deskundig

Emanuele zit er bovenop als het gaat om luisteren naar de instructeur, geeft zaken rustig aan, maar als je je eigen manier door blijft voeren, dan wijst hij je er direct op. Heeft gelijk, want je moet wel examen doen aan t einde van de dag. Top instructeur. Dus geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijschool

Een rijschool die ik zeker zou aanbevelen! Ik heb hier zowel mijn C als mijn CE rijbewijs gehaald! Begripvolle en ervaren instructeurs. Klantgericht en zeer vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

BE in één keer gehaald!

Nadat ik besloten had om BE te gaan doen een proefles gevolgd met als advies 8 uur opleiding (ik heb B al 25 jaar). Dit werd in 2 stukken geknipt: 1 dagdeel en daarna meteen een hele dag met aansluitend examen. Mijn instructeur was Francesco. Ik had weinig tot géén ervaring met een aanhanger. Ondanks dat ik zelf twijfels had over wel/niet meteen afrijden heeft Francesco erop aangedrongen dat ik het wel zou. Dit onder het motto: als je zakt kan je het als een proefexamen beschouwen. Wonder boven wonder meteen geslaagd vanuit CBR Amsterdam. Achteraf had ik de lessen liever in 4 blokken van 2 uur uitgesmeerd ipv hele dagdelen. Anyway, het resultaat is goed en daar gaat het uiteindelijk om.

 • Aanbevelen? Ja
8

goede rijsschool en instructeurs

CE gelest bij Leo en Celal prettige instructeurs en in een keer geslaagd. Planning volgens afspraak en contact met Saskia en Britt is prima kortom ik ben tevreden en positief over van sprang en tempo

 • Aanbevelen? Ja
1

Chaotisch en niet betrokken

We hebben onze dochter ruim van te voren aangemeld voor een rijopleiding B. Dan nog veel problemen met planning. LET OP !!!, avond en weekend niet mogelijk. In de 3e poging geslaagd voor theorie (HBO student) en na twee negatieve pogingen in de praktijk is zij nooit meer gebeld voor een vervolgafspraak. Zijn de slagingspercentages dan belangrijker dan het individu ? Je zou toch meer verwachten van een ANWB rijopleiding, echt waardeloos

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

van Sprang & Tempo verzorgd geen auto rijopleidingen en kan hier dus ook niet inhoudelijk op reageren.

9

goede communicatie, veel ervaring opgedaan

administratie dames waren top, duidelijke en snelle communicatie! docenten; nemen de tijd voor je, geven goede en eerlijke adviezen! delen hun opgedane ervaring. waren gezellig tijdens het rijden! ik ga zeker de vervolgopleiding CE bij Van Sprang en Tempo!

 • Aanbevelen? Ja
8

Ervaren en prettige instructeurs

Ik heb een pakket afgenomen voor het C1 camperrijbewijs. Prima geregeld door de dames op kantoor die je daarin volledig begeleiden. Alles verliep zeer vlot vanaf de proefles tot en met het afrijden. Dit vond overigens gewoon rond Hoofddorp plaats. ‘Walk in the park’ volgens de examinator. Dat bleek ook zo. Uiteraard was mijn voorbereiding goed. De instructeurs zijn zeer ervaren en vanaf de 1e les verliep het prettig. Streng wanneer dit nodig was. De sfeer was echter altijd goed. Het enige minpuntje was het feit dat ik van meerdere instructeurs les kreeg. Ze verschillen allen van aanpak. Dat werkt verwarrend. Kwestie van beter afstemmen, lijkt me. Verder prima rijschool.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd